-

4 ceaiuri naturale care combat stresul

Stresul se află pe primul loc în topul factorilor care provoacă neliniște și nervozitate, dar natura ne oferă plante medicinale, care, folosite sub formă de ceai reprezinta remedii eficiente pentru această problemă.

Iata care sunt acestea:

Floarea pasiunii

Această plantă cu aspect exotic este mama sedativelor pe bază de plante și s-a dovedit a fi foarte eficientă în inducerea calmului. Floarea pasiunii este un remediu popular pentru insomnii, așa că dacă suferi de insomnie sau ești stresată/agitată, bea seara o ceașcă de ceai.

Mușețelul

Mușețelul are un miros ușor și un gust plăcut, care este folosit în scop medicinal. Acest ceai este folosit, de obicei, pentru a combate problemele digestive datorită proprietăților sedative pe care le conține. Una dintre cele mai frecvente utilizări este de a calma iritațiile interne și externe. Poate fi ingerat în mai multe forme, ceea ce îl face o alegere extrem de versatilă și populară. Este, de asemenea, utilizat local și este un ingredient comun în multe produse de frumusețe și creme medicale. Recomandat este să se bea ceai de mușețel seara, înainte de culcare.

Află ce alte ceaiuri naturale combat stresul pe clickpentrufemei.ro.

Articole înrudite