-

Friptură de vită cu mămăliguță și brânză

O porție de friptură de vită cu mămăliguță și brânză va fi mult prea puțin la o masă. Iată cum se face delicatesa!

De ce ai nevoie pentru friptură de vită cu mămăliguță și brânză:

1 kg pulpă de vită

1 ceapă

½ țelină

2 morcovi

2 căței de usturoi

400 g suc de roșii

2-3 linguri oțet balsamic

500 ml vin roșu sec

cimbru

2 frunze de dafin

sare

piper

ulei

parmezan ras

mămăligă

Află cum se prepară friptura de vită cu mămăliguță pe clickpoftabuna.ro

Articole înrudite

  • Mămăliga: Miracole pentru sănătatea ta

    Există un aliment pe care mai toți românii îl mănâncă din moși-strămoși. Alimentul tradițional este consumat atât la oraș, cât și în mediul rural și, pe lângă faptul că este foarte gustos, este și sănătos.

  • Mămăliga - leacul pentru o viaţă lungă

    Deşi o regăsim destul de rar în lista meniului nostru cotidian, mămăliga se dovedeşte a fi un aliment-medicament.

  • Balmoș în dovleac copt

    Alex Petricean, chef la restaurantul Maize din București, desemnat totodată cel mai bun bucătar din România de prestigiosul ghid Gault&Millau, a creat pentru cititoarele „Click! Poftă bună!“ reţete inedite, care îşi au însă rădăcinile în bucătăria românească.

  • Rețete de bulz. „Secrete” din Moldova, Ardeal și Oltenia

    Dacă ai musafiri străini și nu știi ce mâncare tradițională să le faci, iată câteva rețete de bulz din bucătăriile din diferite zone ale țării.

  • Trufe cu nuci și rom

    Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de trufe cu nuci și rom, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.