-

Supă cremă cu perișoare de pui

Se curăță zarzavaturile de coajă, se spală și se taie cubulețe apoi se pun la fiert cu cană de supă de pui, adăugând apă dacă mai este nevoie,cât să acopere zarzavatul, un praf de sare.

Perisoarele se pregatesc amestecand carnea cu galbenusul,un praf de sare,un pic de patrunjel tocat fin.Se adauga in supa cand zarzavatul este aproape fiert impreuna cu,cuburile Maggi de legume.Dupa 10-15 minute se opreste focul si se scurge cu grija supa,se scot perisoarele pe o farfuriuta.Se da la blender zarzavatul iar piureul se subtiaza cu supa ramasa pana ajunge la consistenta potrivita.

Se da la blender verdeata tocata cu un pic de ulei de masline si un pic de sare.

Se serveste supa cudecorata cu perisoare si pasta de patrunjel.Este delicioasa!

Pofta buna!

Ingredientele si cantitatile le gasesti aici:

Articole înrudite