-

Dieta astrală, o soluţie practică pentru femei

Alimentele sunt combustibilul care vă reglează energia și starea de spirit, iar ambele vă pot afecta în mod semnificativ atenția. De asemenea, ele au capacitatea incredibilă de a vă afecta claritatea mentală.

Totodată, pot afecta memoria și capacitatea pentru a vă concentra, deci dacă doriți să vă intensificați concentrarea, unul dintre lucurile la care trebuie sa fiți atenți este dieta.

Cu toții ne dorim să arătăm bine, să ne simțim plini de energie și să realizăm cele mai bune lucruri. Dar cum? Unele alimente au rolul de a crește fluxul de sânge către creier sau joacă un rol vital în funcțiile celulare pentru a ajuta funcționarea creierului. (PM)

Dieta astrală înseamnă o dietă care urmăreşte fazele lunii. Luna, rece şi argintie, ne influenţează viaţa în cele mai neaşteptate detalii. Simbolul feminin în astrologie are patru faze: luna în descreştere, luna noua (Crai Nou), luna în creştere şi luna plină.

Dureaza 14 zile, timp in care luna scade de la stadiul de luna plina la stadiul de luna noua. Este perioada ideala pentru dezintoxicarea organismului si pentru inceperea curelor de slabire.

Este perioada in care n-ar trebui sa te mai apropii de cafea, ceai (inclusiv cel verde), alcool, zahar, sare in exces, orez alb, paste, paine, aluaturi.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Articole înrudite