-

Această plantă previne apariția hemoroizilor!

Natura ne oferă plante cu efect detoxifiant asupra organismului uman, care ajută la întărirea vaselor de sânge. Planta ce constituie un remediu eficient pentru hemoroizi, este ușor de identificat și de procurat.

Are un conținut bun de glucide, celuloză, celuloză, proteine, substanțe minerale precum potasiu, fosfor, calciu, dar și un conținut bun de acid oxalic liber, pigmenti clorofilieni și carotenoizi.

Vorbim desigur despre lobodă. Fiind considerată o plantă detoxfiantă care oferă acțiune benfică și previne apariția cancerul de colon, a hemoroizii și totodată întărește vasele de sânge.

În anumite zone ale țării este cunoscută ca fiind spanacul nemțesc sau franțuzesc, și este folosită mai ales pentru proprietățiel sale antioxidante dar și detoxifiante.
Sursă bună de vitamina K

Această plantă pe cât pare de banală pe atât de sănătoasă este pentru organismul tău. Se bcuură de o cantitate bună de vitamina K cât și de vitamina C, având un gust ușor acrișor dar cu o textură fină și plăcută.

Poți să o folosești în salată, în supă, ciorbă sau chiar în smoothie. Dacă vrei te poți bucura de ea pe tot parcursul anului, mai ales dacă alegi să o conservi la congelator sau la borcan. Poți chiar să înlocuiești frunza de varză sau de viță de vie cu frunza de lobodă la prepararea sarmalelor.

Află cum să folosești loboda pentru a scăpa de astenie AICI

Articole înrudite