-

Rețete tradiționale pentru masa de Paști 2018

Sărbătorile Pascale sunt un prilej de bucurie și de mese încărcate cu tot felul de bunătăți. În ziua de Paște nu pot lipsi friptura de miel sau celebrii cozonaci românești.

Daca nu ti-ai stabilit inca meniul de sarbatori, te invitam sa arunci un ochi la propunerile noastre.

Rulada de spanac

Ingrediente Rulada de spanac

300 gr spanac
300 gr crema branza
2 linguri margarina
3 oua
1 praf copt
4 linguri faina
1 ardei gras rosu

Mod de preparare Rulada de spanac

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare apoi se adauga spanacul (eu am pus congelat, daca aveti proaspat trebuie fiert in prealabil) si galbenusurile.

Se adauga faina si praful de copt, se amesteca bine si se toarna continutul intr-o tava tapetata cu hartie de copt (dimensiuni tava 32*35).

Se coace la foc mediu aproximativ 30 minute. Nu trebuie sa se rumeneasca, se verifica cu o scobitoare pentru a vedea daca s-a copt.

Se rastoarna cu grija pe o alta foaie de copt cu fata in jos.

Se ruleaza in hartie si se lasa sa se raceasca asa.

Intre timp se prepara crema: se freaca margarina cu crema de branza, apoi se adauga ardeii taiati marunt. Eu am avut de la congelator.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Articole înrudite