-

Ardei umpluți cu carne și conopidă

Nu ai nevoie de orez pentru a prepara acești ardei umpluți cu carne, deoarece conopida îi va ține cu succes locul.

De ce ai nevoie pentru ardei umpluți cu carne și conopidă:

Pentru sos:

200 ml suc de roșii

2 căței de usturoi pisați

1 praf de sare

piper

fulgi de ardei iute

chimen

paprika

Pentru umplutură:

4 ardei

1 conopidă mică

2 linguri ulei

1 ceapă

500 g carne tocată de vită

120 g cașcaval ras

Articole înrudite

  • Ardei umpluți cu dovlecei și ciuperci (Ospătăria lui Iancu)

    Pînă vine Diana să montez mașina de tocat. Așa. Ia să curăț dovleceii… Țîr la ușă.

  • Balmoș în dovleac copt

    Alex Petricean, chef la restaurantul Maize din București, desemnat totodată cel mai bun bucătar din România de prestigiosul ghid Gault&Millau, a creat pentru cititoarele „Click! Poftă bună!“ reţete inedite, care îşi au însă rădăcinile în bucătăria românească.

  • Rețete de bulz. „Secrete” din Moldova, Ardeal și Oltenia

    Dacă ai musafiri străini și nu știi ce mâncare tradițională să le faci, iată câteva rețete de bulz din bucătăriile din diferite zone ale țării.

  • Trufe cu nuci și rom

    Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de trufe cu nuci și rom, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.

  • Turtă dulce - reţeta pas cu pas

    Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de turtă dulce, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.