-

Ce se întâmplă dacă mănânci două linguri de ulei de cocos zilnic

Te întrebi la ce este bun uleiul de nucă de cocos? Este unul dintre putinele alimente care pot fi clasificate ca fiind "super-alimente". Combinația sa unică de acizi grași poate avea efecte pozitive asupra sănătății.

Aceasta include pierderea de grăsimi sau o mai bună funcționare a creierului. 

De asemenea, acest ulei aduce beneficii pentru sănatatea de pielii, a părului, pentru îmbunătățirea digestiei și stimularea imunității împotriva unei serii de infecții și boli. (PM)

dECI, Ce se intampla in corpul tau daca mananci doua linguri de ulei de cocos in fiecare zi?

Uleiul de cocos poate fi folosit in diverse moduri, de la substanta hranitoare pentru piele si par pana la ingredient in bucatarie.

Insa, Dr. Mary Newport a dezvoltat o teorie in jurul digestiei uleiului de cocos si efectele sale asupra creierului. Ea il considera un combustibil pentru creier. Mai exact, Newport crede ca un consum de ulei de cocos poate di benefic in cazul persoanelor care sufera de Alzheimer.

Sotul doctoritei Mary Newport, Steve, a inceput sa se confrunte cu probleme cognitive, care au fost legate de dementa progresiva dupa ce a depasit 50 de ani. In urma unui RMN, Steve a fost diagnosticat cu Alzheimer. 

Dr. Newport vorbeste de modul in care sotul sau a fost afectat de boala: „Multe zile in sir, parea ca se afla intr-o ceata mentala: nu putea gasi nici o lingura si nici nu-si putea aminti cum poate scoate apa din frigider. Intr-o zi l-am intrebat daca a sunat o anume persona, iar el mi-a raspuns ca . Doua zile mai tarziu si-a amintit mesajul si mi l-a spus”.

In mod ciudat, Steve a retinut informatia desi memoria pe termen scurt era zero. Mary avea impresia ca dieta a jucat un rol importnat in aceasta intamplare.

Femeia a descoperit ca trigliceridele cu lant mediu era considerate potential tratament pentru persoanele suferinde de Parkison, boala lui Huntington, scleroze multiple si diabet.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Articole înrudite