-

DE CE nu ar trebui să foloseşti telefonul mobil când se încarcă

Mulți dintre noi nu își pot imagina viața fără smartphone-uri, iar adevărul nefericit este că și copiii au devenit dependenți de telefoanele mobile.

Mulți părinți le cumpără telefoane copiilor doar pentru a le menține distrați, totuși această fată a învățat o lecție extrem de importantă pe propria piele și într-un mod foarte greu. Pentru Gabbie Fedro de 13 ani, experiența cu telefonul mobil a fost una extrem de grea și șocantă. Ce s-a întâmplat de fapt?

La o săptămână după ce a început să folosească telefonul mobil, Fedro a alergat până la părinți, plângând și țipând, în timp ce se ținea cu mâinile de gât. Când și-a luat mâinile, părinții au fost în șoc pentru că pe gâtul ei erau arsuri de gradul al doilea. Fedro a informat-o pe mama sa că asta i s-a întâmplat după ce și-a folosit telefonul mobil în timp ce se afla la încărcat.

Există oameni care neagă IMPACTUL NEGATIV pe care îl au telefoanele mobile asupra noastră. Acest articol are menirea de a informa oamenii despre emanațiile pe care le transmit aceste dispozitive.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Sursa foto: pixabay.com

Articole înrudite