-

Cum să elimini toxinele după o perioadă de excese

Dacă ai avut o perioadă în care ai făcut excese de tot felul, corpul tău o simte din plin, la fel și tu.

În acest caz, organismul îți trimite semnale că trebuie eliminate toxinele acumulate, pe care trebuie să le iei în considerare dacă vrei să fii sănătoasă.


Consumul excesiv de mâncare și consecințele lui

În anumite perioade ale anului, mulți oameni fac exces de mâncare sau băutură la orice oră. Mâncăm de toate fără să ne gândim la organism și consecințele pe care le are asupra lui.

Excesul de mâncare, de alcool și de grăsimi crește nivelul radicalilor liberi din organism, care trebuie eliminați. Acești radicali liberi pot provoca simptome de disconfort precum durere de cap, balonare, arsuri la stomac, lipsă de energie, slăbiciune, amețeli.

Mai mult, consumul excesiv de mâncare nu provoacă doar obezitate, dar, de asemenea, crește nivelul colesterolului, riscul de a suferi atac de cord și diabet zaharat, precum și retenția de lichide.

Cum să elimini toxinele după o masă excesivă:

Oțet de mere pentru detoxifiere

Ia o lingură de oțet de mere înainte de micul dejun, chiar dacă nu-ți place gustul. S-a dovedit că oțetul are proprietăți diuretice și de curățare. Cei care se confruntă cu gastrită ușoară, îl pot amesteca cu apă la temperatura camerei, băutură care se bea dintr-o singură înghițitură.

Află ce trebuie să faci după o perioadă de execese alimentare pe clickpentrufemei.ro.

Articole înrudite