-

Piept de pui cu sos de muştar

Dacă vă e mai simplu să gătiţi ceva cu pui şi nu ştiţi exact ce, încercaţi această reţetă.

De ce ai nevoie:

1 piept de pui dezosat
zeama de la 2 lămâi
piper
sare
2 linguri ulei
¼ cană unt
2/3 cană ceapă verde tocată
150 g bacon
2 căţei usturoi, pisaţi
1 cană vin alb sec
8 ciuperci feliate
1 1/3 cană supă de pui
cimbru proaspăt, după gust
½ cană smântână lichidă
2 linguri făină
2 linguri muştar
8 castraveţi cornişon muraţi, tăiaţi felii

Află cum se prepară rețeta

Articole înrudite

  • Balmoș în dovleac copt

    Alex Petricean, chef la restaurantul Maize din București, desemnat totodată cel mai bun bucătar din România de prestigiosul ghid Gault&Millau, a creat pentru cititoarele „Click! Poftă bună!“ reţete inedite, care îşi au însă rădăcinile în bucătăria românească.

  • Rețete de bulz. „Secrete” din Moldova, Ardeal și Oltenia

    Dacă ai musafiri străini și nu știi ce mâncare tradițională să le faci, iată câteva rețete de bulz din bucătăriile din diferite zone ale țării.

  • Trufe cu nuci și rom

    Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de trufe cu nuci și rom, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.

  • Turtă dulce - reţeta pas cu pas

    Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de turtă dulce, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.

  • Prăjitura Cetății

    Pe 1 Decembrie 1918 se împlinea visul tuturor românilor: o ţară mare şi unită purtând numele România. Anul acesta celebrăm Centenarul, încercând să scoatem în evidenţă tot ce a dat România mai bun.