-

8 schimbări enervante care au loc după 40 de ani

Da, cei 40 de ani împliniți sunt cei mai buni ani ai tăi. Veți găsi că sunteți mai înțelepți, mai stabili și fericiți. Dar asta nu înseamnă că corpul tău nu este pe punctul de a suferi ... să le numim schimbări interesante.

Acum, dacă aceste schimbări sunt mai bune sau mai rele, este într-adevăr o chestiune de perspectivă. Mai mult decât atât, sunteți mai mult decât capabil să diminuați orice efecte adverse pe care le pot avea asupra vieții voastre. (PM)

Începe suficient de inocent. La 40 de ani, este posibil să descoperi că ochelarii de vedere sunt o idee bună, căci literele sunt mai mici decât ţi le aminteai.

Menopauza se apropie, iar mintea şi corpul trec printr-o serie de schimbări, care vor duce la frustrare, scrie Prevention.

Iată opt schimbări care au loc după vârsta de 40 de ani:

1. Ceaţa din cap devine prezentă tot timpul

Dacă eşti mai uitucă decât în mod normal, nu te speria, nu este vreun început de demenţă, ci doar vârsta. Uitatul lucrurilor, pe măsură ce menopauza se apropie, este ceva absolut real.

2. Poţi experimenta scurgeri vaginale

Sarcină, naştere şi menopauză, toate contribuie la apariţia scurgerilor vaginale pe care nu le poţi controla. Exerciţiile fizice pot ajuta.

3. Părul poate începe să cadă

Mulţumită dereglărilor hormonale care vin odată cu menopauza, există şansa să-ţi cadă mai mult păr decât în mod normal.

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Articole înrudite