-

Cel mai politicos popor din lume. Cum reușesc?

Jurnalistii de la BBC Travel au fost in tara unde preocuparea pentru bunele maniere, pentru respectul pentru sine si pentru ceilalti este atat de mare, incat si capacul de la vasul de WC se ridica singur cand cineva intra in toaleta.

Iata ce au povestit la intoarcere.

"Cand Soarele a inceput sa fuga dincolo de marea albastra, am inteles ca plimbarea noastra cu bicicletele pe insula Ninosima trebuie sa se apropie de sfarsit. Nestiind foarte bine drumul, am intrat intr-un bar sa intrebam cand pleaca ultimul vas spre continent. In loc de raspuns, toti cei din jur au intrat in panica, aruncand priviri ingrijorate.

'Puteti ajunge numai daca o luati pe scurtatura", a spus, intr-un final, unul dintre clienti, iesind grabit in strada si aratand o poteca ingusta care ducea spre un deal", relateaza semnatarii reportajului de pe BBC Travel.

Cerul devenea tot mai intunecat, dar, inabusindu-ne toate gandurie negre, am pornit la drum. Dar mare ne-a fost mirarea cand, intorcand capul, am observat cum noul nostru prieten ne urma, la o distanta confortabil, pentru a se convinge ca nu ne ratacim.

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Articole înrudite