-

Remediul care curăță rinichii


Rinichii sunt organele responsabile de filtrarea toxinelor din sânge printr-un proces complex de detoxificare.

Menținerea lor sănătoși este un factor determinant în sănătatea întregului corp, deoarece ei au și rolul de-a menține un echilibru între electroliți și alți nutrienți, printre alte sarcini. Problema apare când se acumulează prea multe toxine și nu-și mai pot îndeplini funcția.

Este posibil să nu observi nimic la început, dar în timp, aceste disfuncții duc la un lanț de reacții negative care se manifestă în diferite tipuri de simptome fizice. De aceea, trebuie să înțelegi cât de important este ca procesul de detoxifiere să fie îndeplinit printr-o alimentație sănătoasă și bând lichide. La fel de eficiente sunt și remediile naturale.

Beneficiile remediului pe bază de ceapă:
Ceapa a fost folosită de-a lungul timpului pentru menținerea sănătății sistemului renal datorită proprietăților purificatoare, antibiotice și diuretice pe care le are. În plus, ceapa are capacitatea de a crea o barieră protectoare și de a lupta împotriva daunelor provocate de radicalii liberi și agenții infecțioși.

Principala substanță activă din ceapă, alicina, îi conferă un efect puternic antiinflamator și detoxifiant, îmbunătățind funcția rinichiilor, mai ales dacă există acumulare de toxine. Împreună cu vitaminele și mineralele din ceapă, are loc un echilibru între fluidele din corp, mențind sub control nivelul de electroliți.

Află cum se prepară remediul pe clickpentrufemei.ro.

Articole înrudite