-

Cu aceste semințe previi cancerul și îmbătrânirea prematură!

Alegeți adesea covrigii cu susan? Trebuie să știți că aceste semințe mici vă țin departe de afecțiuni grave și încetinesc procesul de îmbătrânire. Descoperă de ce ar fi bine să fie prezente în dieta ta zilnică!

Scad riscul de cancer mamar

Unul din cele mai bune motive pentru care să alegi să consumi semințele de susan este acela că sunt pline de antioxidanți care îți mențin pielea frumoasă, luminoasă și în același timp te apără de dezvoltarea formațiunilor canceroase.

Linganii conținuți de aceste semințe ajută la diminuarea riscului apariției cancerului la sân și la colon.

Scade nivelul de colesterol rău

Prin conținutul lor de grăsimi mononesaturate contribuie la scăderea colesterolului rău cunoscut și sub numele de LDL, va facilita curățarea vaselor de sânge de sedimentele de grăsime depuse pe ele evitând în felul acesta apariția anumitor afecțiuni dintre care amintim ateroscleroza.

În cazul în care ai probleme cu tensiunea, alege să adaugi alimentației tale o porție de susan.

Te ferește de cataractă

Una dintre cele mai periculoase afecțiuni căreia poate cădea pradă vederea ta este cataracta. Însă consumul constant de semințe de susan te ajută să îți crești șansele să te ferești de această boală, tocmai datorită conținutului de vitamina E. Cunoscută pentru beneficiile sale asupra ochilor, părului și a pielii.

Află ce afecțiuni ale oaselor previn aceste semințe AICI

Articole înrudite