-

Ce spun poftele despre tine

Vrem, nu vrem, avem tot felul de pofte. Ele pot să indice atât vitaminele și mineralele de care are nevoie organismul, cât și unele aspecte ale personalității noastre, de care poate că nici nu suntem conștiente.

Cine ar fi crezut că ce mâncăm și felul în care mâncăm reflectă personalitatea noastră? Nu se poate să nu fi observat că sunt persoane care consumă cu predilecție anumite alimente în detrimentul altora, că ritmul în care se hrănesc diferă sau că au anumite ritualuri la masă, de neînțeles pentru alții. De exemplu, când fetița mea mânca un măr, nu mai făcea altceva, doar savura fiecare înghițitură – ceea ce pe mine mă umplea de uimire, fiindcă mie mi se părea că aș fi putut citi ceva sau face o mulțime de alte lucruri în tot acel timp.

Ești tacticoasă și mănânci încet: ești echilibrată

Dacă nu te știi să ai pofte cumplite, dacă, chiar când ți-e foarte foame, ești capabilă să-ți pregătești tacticoasă masa și să mănânci întotdeauna încet, înseamnă că ai un psihic bun și echilibrat, ești încrezătoare și îți place să deții controlul. Consideri mâncarea importantă, știi să apreciezi viața și să te bucuri de orice lucruri bune, oricât de mărunte. Totuși, ritmul lent poate trăda și un nivel scăzut de energie sau o dispoziție tristă.

Află ce spun poftele culinare despre tine pe clickpentrufemei.ro.

Articole înrudite