-

Planta MINUNE care luptă eficient împotriva cancerului sau ulceraţiilor

Gheara-mâţei este o viță de vie lemnoasă, care crește în junglele tropicale din America de Sud și Centrală. Numele său se trage de la forma sa, cu spini în formă de gheare, care seamănă bine cu ghearele unei pisici.

Este un remediu pe bază de plante folosit în practica tradițională pentru a trata hipertensiunea, precum și problemele de sănătate neurologică.

De asemenea, unele dintre cele mai importante beneficii pentru sanatatea ale plantei includ abilitatea de a reduce inflamatia, de a vindeca viteza, de a calma problemele gastro-intestinale, de a trata anumite tipuri de cancer, de a imbunatati sistemul imunitar si de a preveni bolile degenerative.

Gheara-mâţei este folosită ca medicament pentru a trata o varietate de boli. Despre această plantă se crede că are multe utilizări terapeutice care întrec în proprietăți plante cunoscute, cum ar fi Echinacea, Astragalus, Ginseng siberian, ciupercile Reishi și Shaitake.

Planta poate ajunge până la 30 de metri în înălțime și se agăță de alte plante, arbori și structuri prin intermediul splinilor săi.

Gheara pisicii este recomandată ca fiind una dintre cele mai bune plante antivirale pentru a stimula sistemul imunitar și a lupta împotriva infecțiilor. Această plantă puternică nu este numai proprietăti antivirale - are de asemenea, proprietăti anti-inflamatorii, antimutagenic și antioxidante. (PM)

Gheara matei a fost folosită in medicina traditionala peruana pentru a trata probleme digestive, artita, inflamatiile si pentru a grabi vindecarea ranilor. In timp, proprietatile ei terapeutice au depasit granitele Americii de Sud si de beneficiile folosirii ei in scop medicinal se pot bucura acum oamenii din intraga lume.

Exista dovezi care arata ca Gheara matei poate fi folosita cu succes in tratamentul multor afectiuni precum: tumori, artrite, bursite, guta, fibroame, astm, febra, alergii, scleroze multiple, ulceratii, oboseala cronica si depresie, candidoza, paraziti, gastrite, hemoroizi, afectiuni ale prostatei, diabet, hipoglicemie, sindrom premenstrual, probleme circulatorii, si multiple infectii virale si bacteriene, inclusiv SIDA.

De asemenea s-au inregistrat rezultate foarte bune in randul pacientilor supusi tratmentelor de chimioterapie.

Chiar daca nu sunt toate aceste dovezi demonstrate stiintific, cercetarile continua.

Gheara matei este tratamentul cel mai folosit de populatia din Peru care fierbe coaja sau radacina plantei intr-o cantitate mica de apa timp de 30 de minute si consuma acest decoct de-a lungul unei zile pentru afectiuni dintre cele mai variate.

Oamenii care au tratat afectiuni minore cu aceasta planta au simtit o ameliorare luand o cantitate mica de pulbere pe zi (2-4 g). De asemenea, aceasta are un efect destul de rapid in eliminarea durerii si discomfortului datorat artritelor.

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Articole înrudite