-

Friptură de vită cu cartofi la tigaie

Vrei să pregătești o masă apetisantă? Încearcă rețeta de friptură de vită cu cartofi la tigaie.

Ingrediente pentru friptură de vită cu cartofi la tigaie:

650 g carne de vită, feliată subțire

650 g cartofi, feliați

1 lingură ulei

3 linguri unt

5 căței de usturoi, pisați

1 linguriță cimbru, tocat

1 linguriță rozmarin, tocat

1 linguriță oregano

1-2 linguri sos de soia, opțional

sare

piper

Află cum se prepară friptura de vită cu cartofi la tigaie pe clickpoftabuna.ro

Articole înrudite

  • Balmoș în dovleac copt

    Alex Petricean, chef la restaurantul Maize din București, desemnat totodată cel mai bun bucătar din România de prestigiosul ghid Gault&Millau, a creat pentru cititoarele „Click! Poftă bună!“ reţete inedite, care îşi au însă rădăcinile în bucătăria românească.

  • Rețete de bulz. „Secrete” din Moldova, Ardeal și Oltenia

    Dacă ai musafiri străini și nu știi ce mâncare tradițională să le faci, iată câteva rețete de bulz din bucătăriile din diferite zone ale țării.

  • Trufe cu nuci și rom

    Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de trufe cu nuci și rom, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.

  • Turtă dulce - reţeta pas cu pas

    Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de turtă dulce, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.

  • Prăjitura Cetății

    Pe 1 Decembrie 1918 se împlinea visul tuturor românilor: o ţară mare şi unită purtând numele România. Anul acesta celebrăm Centenarul, încercând să scoatem în evidenţă tot ce a dat România mai bun.