-

De ce este periculos uleiul de măsline?

După o nouă serie de experimente, oamenii de știință din Germania au ajuns la concluzia că prezența uleiului de măsline în alimentația zilnică poate determina o înrăutățire a stării generale de sănătate și la dezvoltarea mai multor afecțiuni.


Autorii lucrarii stiintifice sunt specialistii Centrului de diabetologie din Dusseldorf.

Expertii germani au efectuat un experiment, la care au participat 14 barbati cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani.

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

 

Articole înrudite

 • Roșiile românești, sigure pentru consum

  Prin intermediul Autorității Naționale Fitosanitare, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) efectuează în această perioadă controale în piețe și la locul de producție (sere și solarii) după recoltare, în vederea prelevării de probe de roșii de la producătorii înscriși în programul guvernamental de sprijin pentru tomate pentru a determina calitatea acestora.

 • Beneficiile merelor pentru organism

  Merele sunt alimentele-minune care pot fi consumate în orice dietă, nu au contraindicaţii deosebite, fiind recomandate chiar şi diabeticilor.

 • Cum îți dai seama dacă uleiul de măsline este contrafăcut

  Uleiul de măsline este recomandat în toate dietele sănătoase. Însă cei mai mulți consumatori nu știu să deosebească uleiul de măsline contrafăcut de cel adevărat.

 • Cum îți poate afecta vremea sănătatea

  Vremea este un indicator deosebit de mare despre modul în care starea ta va fi pentru ziua respectivă. Vremea poate avea un impact substanțial asupra sănătății și bunăstării mentale.

 • Vrei să trăiești mai mult? Ce obiceiuri trebuie să adopți

  Progresele în domeniul sănătății, al prevenirii bolilor și al tratamentelor sunt importante - și acest lucru are sens. Dar ceea ce este posibil să nu știți este că obiceiurile de zi cu zi, aparent nesemnificative sau circumstanțele din trecutul dvs. pot influența cât timp și cât de bine veți trăi.