-

Minuni pentru copii: Clinica îngerilor de la Gura Ocniței

Judeţul Dâmboviţa are unul dintre cele mai bune centre de recuperare neuromotorie pentru copii din România. Este considerat un adevărat model de bune practici şi se află la Gura Ocniţei, la o distanță de aproximativ 10 kilometri față de Târgovişte, într-o clădire construită în anul 1959.

A devenit secţie a Spitalului Judeţean, după 2011, nu mai are personalitate juridică, dar a reușit să-și păstreze acelaşi personal calificat la cele mai înalte standarde.

Cu numai cinci medici, 16 kinetoterapeuţi şi specialişti în electroterapie, termoterapie şi hidroterapie, centrul de recuperare neuromotorie pentru copii de la Gura Ocniței face adevărate minuni pentru micuții care ajung în județul Dâmbovița din toată țara. Mii de copii din România datorează viața armonioasă pe care o au astăzi acestui centru de recuperare.

Părinţii şi copiii găsesc aici speranţă şi o vorbă bună, dar și un tratament cu rezultate uluitoare, în ciuda dotărilor care sunt departe de ceea ce ar fi nevoie în anul 2018, din cauza subfinanţării de care suferă domeniul Sănătății.

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Articole înrudite