-

Accelerează-ți metabolismul cu acest suc!

Este o băutură nutritivă perfectă dacă îți dorești să scapi de câteva kilograme în exces. În amestec cu sucul de lămâie, gelul de aloe vera și ghimbir, sucul de castraveți te ajută să slăbești mult mai ușor.

În plus, stimulează metabolismul, mai ales dacă îl bei seara.

În timpul somnului, activitatea metabolică scade, iar sucul începe să acționeze. Pentru a-l face, combină într-un blender un castravete descojit, o lămâie, câteva fire de pătrunjel, o linguriță de ghimbir, alta de suc de aloe vera și o jumătate de pahar de apă.

Previne retenția de lichide

Balonarea și retenția de apă pot fi combătute și cu suc de castraveți. În plus, va trebui să ai grijă să elimini sau să reduci consumul de grăsimi și sare. Semințele de castravete previn constipația, iar aportul de magneziu pe care-l aduce sucul reglează tranzitul intestinal, deci te ferește de balonare.

Combate îngrășarea după ce ai slăbit

Băut în amestec cu suc de ananas, cel de castravete îți sporește șansele să slăbești, fără a recâștiga din kilogramele pierdute. Băutura conține vitamina C și bromelină, o substanță din ananas care accelerează metabolismul. Vitamina C previne obezitatea și permite corpului să intensifice cu până la 30% arderile de grăsimi acumulate.

Află rețeta unui suc care-ți subțiază talia AICI

Articole înrudite