-

Pui în sos cremos de brânză și usturoi

Atât de bun, atât de simplu de preparat! Încearcă și tu rețeta de pui în sos cremos de brânză și usturoi.

Ingrediente pentru pui în sos cremos de brânză și usturoi:

4 bucăți piept de pui

2 linguri ulei

3-4 căței de usturoi, pisați

250 g smântână

1 lingură oregano

50 g parmezan, ras

spanac tocat, după gust

sare

piper

Află cum se prepară puiul în sos cremos de brânză și usturoi pe clickpoftabuna.ro

Articole înrudite

  • Trufe cu nuci și rom

    Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de trufe cu nuci și rom, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.

  • Cea mai gustoasă reţetă de lebăr de casă

    Traditionalul lebar romanesc are ca ingredient principal ficatul de porc si se serveste la aperitiv, alaturi de pasta de hrean sau mustar.

  • Turtă dulce - reţeta pas cu pas

    Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de turtă dulce, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.

  • Cum preparăm cea mai delicioasă TOBĂ DE CASĂ

    Bucatele traditionale umplu mesele romanilor in perioada sarbatorilor, iar dintre acestea, cele mai populare sunt preparatele din carne de porc. De aceea, pentru un festin cat mai imbelsugat, va propunem cea mai buna reteta de toba de casa.

  • Prăjitura Cetății

    Pe 1 Decembrie 1918 se împlinea visul tuturor românilor: o ţară mare şi unită purtând numele România. Anul acesta celebrăm Centenarul, încercând să scoatem în evidenţă tot ce a dat România mai bun.