-

Cele mai bune tratamente naturiste pentru durerile de cap

O durere de cap este un bun indicator că în corpul tău lipsește ceva - poate că trebuie să beți mai multă apă sau să schimbați modul în care mâncați. Este posibil să aveți o deficiență de vitamine sau de nutrienți.

De asemenea, puteti avea o sensibilitate la alimente care provoacă această tensiune.

Durerile de cap pot fi frecvente, dar ele nu sunt normale. O abordare surprinzătoare și cu totul naturală pentru calmarea durerilor de cap este chiar aici. Citiți și descoperiți remedii naturale pentru durerile de cap!

Durerile de cap sunt grupate în două categorii:

- primare, care nu sunt cauzate de o problemă medicală

- secundare, dureri ce pot fi asociate cu diverse afecţiuni, precum hipertensiune arterială, boli infecţioase, hemoragii cerebrale, encefalită, tumori, meningită.

O durere de cap primară este cauzată de disfuncția sau hiperactivitatea caracteristicilor sensibile la durere din cap. O durere de cap primară nu este un simptom al unei boli subiacente. Activitatea chimică din creier, nervii sau vasele sanguine ale capului, mușchii capului și gâtului - sau o combinație a acestor factori - pot juca un rol în durerile de cap primare. Unii oameni pot purta gene care îi fac mai predispuși la a dezvolta astfel de dureri de cap.

Durerile de cap sunt, din păcate, una dintre problemele de sănătate pe care le-am avut toți la un moment dat.

Pentru unii dintre noi, durerile de cap pot fi un eveniment destul de obișnuit, iar folosirea medicamentelor antiinflamatoare nu este întotdeauna ceea ce dorim să facem!Din fericire, există opțiuni naturale, iar multe dintre aceste opțiuni vă pot spori sănătatea.

Oricare ar fi cauza, aceste remedii simple și naturale vă vor ajuta să ușurați durerea de cap în cel mai scurt timp. (PM)

Spune adio durerillor de cap! Te vei intreba de ce nu ai incercat pana acum aceste remedii naturale miraculoase
Te confrunti, adesea, cu dureri severe de cap si migrene? Atunci stii ca nu prea ai foarte multe lucruri pe care sa le faci pentru a indrepta situatia. Analgezicele functioneaza uneori si alteori nu, insa poate ca nu vrei sa te bazezi pe pastile pentru tot restul vietii.

Asadar, de ce sa nu incerci solutiile naturale?

Exista multe remedii naturale miraculoase care iti pot usura durerile de cap care nici nu te costa prea multi bani. Iata cateva dintre ele.

1. Uleiul de levantica

2-4 picaturi la fiecare 2-3 cesci cu apa clocotita sunt recomandate cand este vorba despre inhalarea unor vapori din ulei de levatica pentru tratarea durerilor de cap.

2. Ulei de menta

Uleiul de menta ajuta la deschiderea sinusurilor ceea ce permite aducerea unei cantitati mai mari de oxigen in sistemul circulator.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Articole înrudite