-

Pui umplut cu spanac și feta

Un preparat gustos, puiul umplut cu spanac și brânză feta este perfect pentru masa de prânz sau cină.

Ingrediente pentru pui umplut cu spanac și feta:

3 bucăți piept de pui

250 g spanac

50 g brânză feta

100 g cremă de brânză

1 cățel de usturoi, zdrobit

2 linguri ulei

sare

piper

Află cum se prepară puiul umplut cu spanac și feta pe clickpoftabuna.ro

Articole înrudite

 • Spanacul determină muşchii să crească

  Oamenii de ştiinţă de la Universitatea Liberă din Berlin care au studiat compoziţia spanacului au susţinut că beneficiile acestei legume asupra organismului sunt extraordinare.

 • Balmoș în dovleac copt

  Alex Petricean, chef la restaurantul Maize din București, desemnat totodată cel mai bun bucătar din România de prestigiosul ghid Gault&Millau, a creat pentru cititoarele „Click! Poftă bună!“ reţete inedite, care îşi au însă rădăcinile în bucătăria românească.

 • Rețete de bulz. „Secrete” din Moldova, Ardeal și Oltenia

  Dacă ai musafiri străini și nu știi ce mâncare tradițională să le faci, iată câteva rețete de bulz din bucătăriile din diferite zone ale țării.

 • Trufe cu nuci și rom

  Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de trufe cu nuci și rom, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.

 • Turtă dulce - reţeta pas cu pas

  Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de turtă dulce, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.