-

Secretul pe care trebuie să îl știe toate gospodinele! Așa se fac cele mai pufoase găluște

Supa cu găluște este un preparat care ne duce cu gândul la copilărie. Nimic nu se compară cu o supă gustoasă de găină cu găluște pufoase, care ți se topesc în gură. Care este secretul lor? Veți afla în rândurile de mai jos.

Pentru început, este bine de știut că grișul folosit joacă un rol foarte important în textura găluștelor. De asemenea, ouăle trebuie să fie proaspete și, de preferat, bio.

Iată ce ai nevoie pentru o supă delicioasă cu găluște pufoase:

500 g de carne de pasăre

1 rădăcină de țelină

1 morcov

1 rădăcină păstârnac

1 ceapă

1 foaie de dafin

1 legătură pătrunjel

Sare

Piper

Vezi cum să faci cele mai pufoase găluște pe clickpoftabuna.ro

Articole înrudite

  • Balmoș în dovleac copt

    Alex Petricean, chef la restaurantul Maize din București, desemnat totodată cel mai bun bucătar din România de prestigiosul ghid Gault&Millau, a creat pentru cititoarele „Click! Poftă bună!“ reţete inedite, care îşi au însă rădăcinile în bucătăria românească.

  • Rețete de bulz. „Secrete” din Moldova, Ardeal și Oltenia

    Dacă ai musafiri străini și nu știi ce mâncare tradițională să le faci, iată câteva rețete de bulz din bucătăriile din diferite zone ale țării.

  • Trufe cu nuci și rom

    Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de trufe cu nuci și rom, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.

  • Turtă dulce - reţeta pas cu pas

    Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de turtă dulce, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.

  • Prăjitura Cetății

    Pe 1 Decembrie 1918 se împlinea visul tuturor românilor: o ţară mare şi unită purtând numele România. Anul acesta celebrăm Centenarul, încercând să scoatem în evidenţă tot ce a dat România mai bun.