-

Ai poftă de gogoși pufoase, dar nu de frământat? Uite rețeta magică!

Gogoșile sunt desertul copilăriei! Sunt delicioase, dar durează destul de mult să le prepari, motiv pentru care îți propunem o rețetă care nu are nevoie de dospire. Se fac rapid, sunt pline in interior si nu trebuie sa le lasi sa creasca.

Ce ingrediente iti trebuie:

1 praf sare
zeama de la o lămâie
1 esență rom/vanilie
6 pliculețe zahăr vanilat
50 g zahăr
3 ouă
600 g iaurt
1 plic praf de copt
500 g făina
ulei
1 plic zahar pudra

Află cum se prepară pe clickpoftabuna.ro

Articole înrudite

  • Balmoș în dovleac copt

    Alex Petricean, chef la restaurantul Maize din București, desemnat totodată cel mai bun bucătar din România de prestigiosul ghid Gault&Millau, a creat pentru cititoarele „Click! Poftă bună!“ reţete inedite, care îşi au însă rădăcinile în bucătăria românească.

  • Rețete de bulz. „Secrete” din Moldova, Ardeal și Oltenia

    Dacă ai musafiri străini și nu știi ce mâncare tradițională să le faci, iată câteva rețete de bulz din bucătăriile din diferite zone ale țării.

  • Trufe cu nuci și rom

    Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de trufe cu nuci și rom, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.

  • Turtă dulce - reţeta pas cu pas

    Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de turtă dulce, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.

  • Prăjitura Cetății

    Pe 1 Decembrie 1918 se împlinea visul tuturor românilor: o ţară mare şi unită purtând numele România. Anul acesta celebrăm Centenarul, încercând să scoatem în evidenţă tot ce a dat România mai bun.