Ascultă Radio Antena Satelor Live

Cum să îți alegi verigheta potrivită. Sfatul specialiștilor

Verighetele sunt simbolul iubirii infinite dintre soți, fapt pentru care ele reprezintă un element foarte important în cadrul unei nunți. De asememea, în cadrul cununiei religioase verighetele nu trebuie să lipsească.

20 August 2018, 09:12

Cu ajutorul acestora se fac jurămintele de iubire.

Alegerea verighetelor potrivite este una destul de dificilă, mai ales dacă aveți niște gusturi mai deosebite. Nu uitați să alegeți modelul de verighetă potrivit împreună cu partenerul vostru.

De ce trebuie să ținem cont când alegem verighetele?

În momentul în care vă decideți să vă cumpărați verighete este bine să țineți cont de câteva condiții pentru a vă asigura că faceți alegerea potrivită și nu va fi nevoie să le returnați și să le înlocuiți.

• Materialul – metalul din care sunt confecționate verighetele este foarte important datorită aspectului, texturii culorii și prețului. De regulă, mirii optează pentru verighete din aur galben sau alb, dar și aurul roz este la mare căutare.

De asemenea, puteți alege o pereche de verighete din argint, care vor arăta la fel de bine, dar vor avea un preț cu mult mai mic sau din platină. Nu este obligatoriu să vă cumpărați verighete confecționate dintr-un metal prețios, dar este indicat să alegeți un metal care să nu oxideze.

• Aspect – verighetele au un impact estetic major, fapt pentru care trebuie să manifestați o atenție deosebită față de aspectul lor. Puteți opta pentru un design simplu al celor două verighete sau pentru unul mai complex, cu pietre prețioase sau combinații de metale. De asemenea, verighetele pot fi identice pentru ambii soți sau pot fi diferite, în funcție de preferințele fiecăruia.

• Gravura – este un element cu o simbolică aparte. Foarte multe cupluri aleg să graveze numele partenerului în interiorul verighetelor sau data nunții.

• Preț – în funcție de metal, pietre aplicate sau greutate, prețul unui set de verightete poate varia de la foarte convenabil, până la exorbitant. Există verighete cu un preț foarte mic, de circa 1500 de lei, dar și verighete foarte scumpe care depășec ordinul zecilor de mii de euro.

Important este să găsiți un echilibru între preț, calitate și preferințe estetice. Atenție, mai scump, nu înseamnă mai frumos!

Alegerea verighetelor nu este o corvoadă!

Dacă porniți în căutarea verighetelor cu un negativism absolut și vă gândiți că veți pierde timp prețios pentru a găsi ce vă doriți, vă diminuați semnificativ șansele de reușită. Căutarea voastră va avea sorți de izbândă dacă luați în calcul următoarele aspecte:

• Probați – orice model de verighetă arată diferit odată pus pe deget. Este bine să probați chiar și modelele care vi se par nepotrivite, căci odată purtate acestea vor căpăta un alt aspect.

• Alăturați modelele – în momentul în care probați verighetele asigurați-vă că acestea arată bine împreună. Alăturați degetele inelare și analizați atent imaginea.

• Nu gândiți negativ – dacă vi se pare că nu aveți degetele perfecte, lungi și subțiri, și credeți că niciun model de verighete nu vi se potrivește, este clar că aveți o gândire negativistă. Trebuie să vă găsiți verigheta potrivită pentru mâna voastră, nu să porniți de la clișee.

• Cereți sfaturi – în momentul în care sunteți indeciși asupra verighetelor voastre este bine să cereți sfatul celor din jur. Părinții și prietenii voștri vă pot sugera anumite păreri, dar și vânzătoarele sunt destul de pricepute.

Nu ezitați să le cereți sfatul.

Sursa: yve.ro

Vezi și Trusa medicală de voiaj și alte sfaturi de călătorie

Citește și Sfatul medicului, cu privire la tratamentul celor mai grave boli

6 secrete ca să crești un copil fericit
De folos 10 Decembrie 2021, 05:00

6 secrete ca să crești un copil fericit

Relatia dintre parinte si copil se formeaza inca inainte de a se naste. Atat mama, cat si tata comunica cu cel mic, isi...

6 secrete ca să crești un copil fericit
3 tipuri de succes la care poți ajunge numai prin eșec
De folos 10 Decembrie 2021, 04:48

3 tipuri de succes la care poți ajunge numai prin eșec

De cele mai multe ori, un succes vine în urma unor ani întregi de trudă și de sacrificii. Dar se întâmplă uneori ca un succes...

3 tipuri de succes la care poți ajunge numai prin eșec
De folos 09 Ianuarie 2019, 08:58

O băutură BANALĂ te poate ajuta la dietă. Slăbești 2 kg, adăugând doar...

Renunțați la cafeaua pe care o consumați la prima oră! Există o soluție miraculoasă cu multiple beneficii asupra întregului...

O băutură BANALĂ te poate ajuta la dietă. Slăbești 2 kg, adăugând doar...
De folos 08 Ianuarie 2019, 08:24

Vampirii energetici: Moduri de a preveni oboseala cronică și deprimarea

Energia din organism. Este vitală pentru a avea o viață dinamică și determinată. De-a lungul veacurilor, energia pozitivă a...

Vampirii energetici: Moduri de a preveni oboseala cronică și deprimarea
De folos 28 Decembrie 2018, 09:20

Sfaturi pentru reducerea balonării și gazelor intestinale

Este un subiect pe care oamenii îl găsesc adesea dificil de discutat, dar toți avem gaze în tractul nostru intestinal. Gazul...

Sfaturi pentru reducerea balonării și gazelor intestinale
De folos 28 Decembrie 2018, 09:15

Aceste plante pot otrăvi! Efectele lor asupra sănătății

Unele plante comune sunt o bază în case, cum ar fi aloe vera, care este lăudat pentru îngrijirea ușoară, forma frumoasă și...

Aceste plante pot otrăvi! Efectele lor asupra sănătății
De folos 21 Decembrie 2018, 11:11

Bâlbâiala la copii. Ce ai de făcut

Bâlbâiala, numită și balbism, este o tulburare de vorbire în care fluența nu este normală. Această tulburare este...

Bâlbâiala la copii. Ce ai de făcut
De folos 18 Decembrie 2018, 17:43

4 lucruri de evitat pentru a menține sănătatea rinichilor

Rinichii influențează sănătatea întregului organism – filtrează sângele, contribuie la crearea celulelor roșii și elimină...

4 lucruri de evitat pentru a menține sănătatea rinichilor