-

Zodiac CHINEZESC: Mesaje NOI la început de TOAMNĂ din înțelepciunea chinezească!

Iată zodiac chinezesc pentru săptămâna 27 august – 2 septembrie 2018 din Anul Chinezesc 2018 ce a început în februarie și care este guvernat de Câinele de Pământ. Află amănunte pe larg:

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac sunt similare celor 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Anul 2018 al Cainelui de Pamant este un an in care dorim sa ne relaxam mai mult, fara ca cinicul Caine sa ne transmita griji suplimentare prin forta sa. Vom simti in acelasi timp si ochiul vigilent al Cainelui care este forta principala in pastrarea linistii si ordinii, urmarindu-ne peste tot. In afara acestui sentiment de neliniste nu exista niciun alt motiv de alarmare.

Putem sa ne desfasuram afacerile mai departe pentru ca va sta mereu de paza Cainele.

Anul acesta va aduce pentru toti o mare doza de integritate in intentiile noastre si ne va face sa actionam cu mai multa incredere. Nimic nu ne va ingrijora atata vreme cat vom ramane pe calea ce dreapta.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Ultimul an chinezesc al Cainelui de Pamant a fost 1958. In acest an, armata revolutionara a lui Fidel Castro si-a inceput asaltul de succes in Havana, Cuba. Elvis Presley si-a tuns parul si s-a inrolat in armata americana.

O noua generatie de muzicieni rockeri a inceput sa se dezvolte. 1958 este anul in care s-a fondat Uniunea Europeana.

Poate ca 2018 va fi inceputul sfarsitului ei. 1958 este si anul in care s-au nascut multi oameni importanti precum : Andrea Bocelli, Michael Jackson, Prince, Madonna, Alec Baldwin, Sharon Stone, Gary Oldman, Kevin Bacon, Michelle Pfeiffer, Jamie Lee Curtis, Joan Jett, Andie Macdowell, Annette Benning. Poate 2018 va fi un an la fel de bun pentru industria artistica a lumii!

Iata care este cel mai important mesaj pentru zodia ta pentru saptamana 27 august – 2 septembrie 2018, 2018, conform intelepciunii chinezesti.

Vino in fiecare vineri pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Este nevoie sa iti revizuiesti sanatatea, dieta alimentara si obiceiurile de somn. Daca te simti epuizat sau secatuit mai tot timpul, ceva trebuie sa se schimbe. Toata saptamana te poti astepta sa fii provocat mental de atitudinea altora. Uneori nici nu se merita efortul sa ii intelegi pe unii oameni. Accepta-i asa cum sunt si mergi mai departe. Vezi-ti in continuare de propriile tale treburi.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Trebuie sa permiti altor oameni sa isi ia propriile lor decizii, chiar daca acestea sunt gresite. Multi oameni Bivol isi vor renova casele sau se vor orienta pentru o redecorare a spatiilor in care traiesc. Permite-i inspiratiei tale sa zboare libera, chiar daca ideile iti par extravagante sau ciudate. Asteapta-te la munca mai sustinuta la mijlocul saptamanii, dar weekendul iti va permite sa te relaxezi.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

In aceasta saptamana, ai putea sa intampini anumite dificultati de tehnologie, intarzieri sau obstacole. Ramai rabdator si calm, manifesta perseverenta si vei triumfa. Deasemenea, trebuie sa te asiguri ca ideile si sentimentele sunt exprimate potrivit si auzite si acasa si la munca.

Daca asta cauzeaza sentimente grele, asta este neplacut pentru ca ai tot dreptul sa iti sustii o opinie si sa o rostesti verbal. Weekendu-l se focuseaza si prietenii si familie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Articole înrudite