-

Supă cremă de dovleac cu muștar de Dijon

E momentul să începem să ne pregătim cum se cuvine cu rețete de toamnă, iar această supă cremă de dovleac cu muștar Dijon este o idee minunată pentru această perioadă.

Supă cremă de dovleac cu muștar Dijon – Ingrediente:

600 de grame de dovleac curățat și tăiat cuburi
1 măr
2 cepe
1 cățel de usturoi
3 morcovi
2 linguri de ulei
200 ml. smântână lichidă pentru gătit
2 linguri semințe de dovleac sărate și prăjite
1 foaie de dafin
3 lingurițe cu vârf de muștar de Dijon
sare și piper
opțional: un strop de chilli
opțional: felii de pâine prăjită, frecată cu usturoi

Afla cum se prepara pe CLICKPOFTABUNA

Află tot ce trebuie să știi despre monturi - diagnostic și tratament

Articole înrudite

  • Balmoș în dovleac copt

    Alex Petricean, chef la restaurantul Maize din București, desemnat totodată cel mai bun bucătar din România de prestigiosul ghid Gault&Millau, a creat pentru cititoarele „Click! Poftă bună!“ reţete inedite, care îşi au însă rădăcinile în bucătăria românească.

  • Rețete de bulz. „Secrete” din Moldova, Ardeal și Oltenia

    Dacă ai musafiri străini și nu știi ce mâncare tradițională să le faci, iată câteva rețete de bulz din bucătăriile din diferite zone ale țării.

  • Trufe cu nuci și rom

    Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de trufe cu nuci și rom, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.

  • Turtă dulce - reţeta pas cu pas

    Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de turtă dulce, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.

  • Prăjitura Cetății

    Pe 1 Decembrie 1918 se împlinea visul tuturor românilor: o ţară mare şi unită purtând numele România. Anul acesta celebrăm Centenarul, încercând să scoatem în evidenţă tot ce a dat România mai bun.