-

Prăjitură pufoasă cu prune

Un desert care cu siguranță va deveni preferatul tuturor în sezonul toamnă, când există atât de multă bogăție în materie de fructe.

Iată ingredientele:

200 g făină,

3 ouă

110 g zahăr

110 g unt

8 prune

un plic praf de copt

1 pahar mic iaurt

Afla modul de preparare pe CLICKPOFTABUNA

Articole înrudite

  • Prunele uscate diminuează riscul de osteoporoză

    Cercetătorii au descoperit că o porţie zilnică de cinci prune uscate încetineşte pierderea de masă osoasă şi reduce riscul de osteoporoză. Detalii pe larg:

  • Revani, prăjitură însiropată din griş

    Desertul face parte din lumea dulciurilor orientale, iar reteta a fost culeasa din cartea "Dulciuri orientale". Pe cat de simpla pe atat de delicioasa.

  • Balmoș în dovleac copt

    Alex Petricean, chef la restaurantul Maize din București, desemnat totodată cel mai bun bucătar din România de prestigiosul ghid Gault&Millau, a creat pentru cititoarele „Click! Poftă bună!“ reţete inedite, care îşi au însă rădăcinile în bucătăria românească.

  • Rețete de bulz. „Secrete” din Moldova, Ardeal și Oltenia

    Dacă ai musafiri străini și nu știi ce mâncare tradițională să le faci, iată câteva rețete de bulz din bucătăriile din diferite zone ale țării.

  • Trufe cu nuci și rom

    Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de trufe cu nuci și rom, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.