-

Cum să pregătești în casă balsamul pentru dureri de cap

Dacă ai dureri de cap, însă nu vrei să mai iei medicamente, îți prezentăm o soluție simplă și rapidă: un balsam cu proprietăți uimitoare. Află care sunt ingredientele necesare și modul de preparare:

Ingrediente

2 linguri de ulei de cocos

2 linguri de ulei de migdale

8 picaturi de ulei esential de lamaie

10 picaturi de ulei esential de menta

6 picaturi de ulei esential de izma

6 picaturi de ulei esential de lavanda

8 picaturi de ulei esential de busuioc

3 linguri de ceara de albine

un vas

borcan pentru balsam

Topeste usor ceara, pana cand poate fi amestecata cu uleiurile esentiale. Adauga-le pe rand, apoi pune totul in recipientele pentru balsam. Inainte de folosi balsamul, lasa-l sa se intareasca.

Pentru a scapa de durerile de cap, aplica o cantitate marimea unui bob de mazare pe tample sau pe frunte si maseaza usor, scrie girly.ro.

Foto: Pixabay

Articole înrudite

  • Remedii naturale pentru durerile de cap

    Durerile de cap pot fi frecvente, dar ele nu sunt normale. O abordare surprinzătoare și cu totul naturală pentru calmarea durerilor de cap este chiar aici. Citiți și descoperiți remedii naturale pentru durerile de cap! Durerile de cap sunt grupate în două categorii:

  • Remedii naturale miraculoase pentru durerile de cap

    Durerile de cap pot fi destul complicate. Diferitele tipuri pot avea propriul set de simptome, iar în multe cazuri, durerile de cap nu sunt grave și sunt ușor de tratat. Care sunt cele mai bune remedii naturale.