-

Piept de pui cu sos de vin şi busuioc

O reţetă numai bună de impresionat pe cei dragi şi de preparat foarte rapid. Pregăteşte această reţetă de piept de pui cu sos de vin şi busuioc şi nu vei da greş. Dacă vrei, poţi înlocui carnea de pui cu cea de curcan.

Piept de pui cu sos de vin şi busuioc – Ingrediente:

4 piepţi de pui dezosaţi şi fără pieliţe
2 linguri unt
2 cepe verzi tocate
1 cană vin alb sec
1/2 cană smântână lichidă
1/4 cană busuioc tocat
cartofi şi dovlecei

Afla modul de preparare pe CLICKPOFTABUNA

Articole înrudite

  • Balmoș în dovleac copt

    Alex Petricean, chef la restaurantul Maize din București, desemnat totodată cel mai bun bucătar din România de prestigiosul ghid Gault&Millau, a creat pentru cititoarele „Click! Poftă bună!“ reţete inedite, care îşi au însă rădăcinile în bucătăria românească.

  • Rețete de bulz. „Secrete” din Moldova, Ardeal și Oltenia

    Dacă ai musafiri străini și nu știi ce mâncare tradițională să le faci, iată câteva rețete de bulz din bucătăriile din diferite zone ale țării.

  • Trufe cu nuci și rom

    Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de trufe cu nuci și rom, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.

  • Turtă dulce - reţeta pas cu pas

    Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de turtă dulce, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.

  • Prăjitura Cetății

    Pe 1 Decembrie 1918 se împlinea visul tuturor românilor: o ţară mare şi unită purtând numele România. Anul acesta celebrăm Centenarul, încercând să scoatem în evidenţă tot ce a dat România mai bun.