-

Maria Ciobanu are probleme GRAVE de SĂNĂTATE

Veste devastatoare! Maria Ciobanu are probleme GRAVE de SĂNĂTATE! Unde a fost dusă de URGENȚĂ de familie.

Ionuț Dolănescu a susținut de Revelion un moment artistic de excepție într-un restaurant din New York. Cântăreţul de muzică populară a promis un show de zile mari, adecvat finalului de an.

"Vă așteptăm cu drag la un Revelion care se întâmplă O DATĂ-N VIAȚĂ !", a scris Ionuţ Dolănescu pe pagina sa Facebook, în urmă cu câteva săptămâni

Din păcate, la spectacolul oferit de Ionuţ Dolănescu, nu a fost prezentă și marea artistă Maria Ciobanu, supranumită Ciocârlia muzicii populare românești.
In ultima vreme, Maria Ciobanu are grave probleme de sanatate, motiv pentru membrii familiei sa o duca, de urgenta, la specialisti in America.

"Maria Ciobanu este bolnava si, in ultimul an, starea sa de sanatate s-a agravat, spre disperarea celor din familie. Are stari acute de oboseala, dureri de cap si nu prea poate sa mai stea in picioare mai mult de 20 de minute! In plus, are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respiratie greoaie si palpitatii. De aceea, familia a preferat sa o trimita in America, la fiica sa, si la doctorul de la Los Angeles, care o trateaza de un an si jumatate. In momentul in care a vazut-o, medicul i-a administrat rapid un tratament, i-a facut analizelele si i-a explicat ca nu mai are voie sa faca, timp de patru-cinci luni de acum inainte, niciun zbor cu avionul pana in tara, pentru ca situatia in care se afla nu ii permite.

Citeste continuarea pe KFETELE.RO

Sursa foto: facebook - Maria Ciobanu Official

Articole înrudite