-

Formula ştiinţifică a nemuririi

are cine sunt cei pe care îi cunoaștem de-a lungul vieții și care ne intră la suflet? Cu mulți dintre ei nu ne intersectăm pentru multă vreme, dar rămân - nu știm de ce - în sufletul nostru.

Și, de multe ori, fără să conștientizăm, gândul ne zboară la ei!

Scriitoarea Corina Ozon a explicat pentru dupa35.com despre formula științifică a neuitării. Despre ecuația lui Dirac ați auzit? Dacă nu, TREBUIE neapărat să aflați! Așadar, vă invităm să citiți și să cugetăm puțin. Ați avut sau aveți un asemenea om în viața voastră?

”Am citit astăzi pe internet un „carton”, care mi s-a părut un pic diferit, pentru că se folosea de știință, ca să atingă „coardele sensibile”. Un El îi face Ei o declarație de dragoste sub forma ecuației lui Dirac. Conform căreia, pe scurt, dacă două particule interacționează pentru un timp, iar apoi se despart, ele se vor influența mereu una pe cealaltă, chiar dacă se află la distanță de mii de kilometri sau ani lumină.

Desigur, e vorba de cele între care se creează un câmp electromagnetic și, tradusă în vorbe, declarația în cauză spune că cei care s-au iubit la un moment dat sau între care a existat o rezonanță puternică nu sunt despărțiți niciodată. Mă gândeam dacă acest lucru poate fi transpus cumva în parametri pământeni. Și nu este deloc absurd. Cei cu care am avut legături puternice rămân în memoria noastră, cumva o proiecție a lor este mereu vie.

Citeste continuarea pe ZANIA.RO

Articole înrudite