-

Ingredientul-surpriză care te face să arăţi mai tânară

Industria frumuseții este într-o continuă schimbare. Și chiar în asta constă frumusețea ei. În fiecare zi descoperim noi ingrediente și produse pe care le putem folosi în rutina noastră pentru îngrijirea pielii.

Și de multe ori, cu noile produse obținem rezultate mai bune decât înainte.

Cu tot mai multe alterantive naturale, știm că este doar începutul a ceea ce urmează să se întâmple. Aloe vera s-ar putea să nu fie chiar un nou ingredient, dar este atunci când vorbim despre îngrijirea tenului. Cu toții am folosit aloe vera atuncu când am stat puțin mai mult la soare, ori când ne-am rănit. Dar beneficiile acestei plante sunt mult mai multe decât acțiunea în caz de arsuri solare sau răni superficiale.

Aloe este bogată în vitamine, și conține mulți nutrienți care oferă pielii o serie lungă de beneficii. „Gelul de aloe vera are compuși bioactivi bogați în vitaminele A, B, C, D și E, dar și minerale precum magneziu, potasiu și zinc. Astfel aloe vera se transformă într-o plantă foarte benefică“, spune Miruna Popescu, estetician.

Proprietățile naturale antiinflamatoare care fac aloe vera atât de bună împotriva arsurilor solare contribuie și la diminuarea inflamațiilor și a iritațiilor. Și aici vorbim despre probleme ale pielii precum acneea și eczema. Ca să nu mai vorbim de principalul beneficiu: hidratarea profundă a tenului.

Citeste continuarea pe ZAINA.RO

Articole înrudite