-

Cum să scapi de infecţiile urinare FĂRĂ antibiotice

În cazul infecțiilor, tratamentul cu antibiotice pare a fi cea mai bună soluție, însă, din păcate, administrarea lor poate avea efecte adverse asupra celorlaltor sisteme ale organismului.

Acum poți încerca să te folosești de puterea antibiotică a naturii și să uiți de inflamațiile și infecțiile ce îți amenință sănătatea.

Din ce cauză apare infecția urinară
Principala responsabilă pentru acestă afecțiune pare a fi o bacterie cunoscută sub numele de E. Coli, care contribuie la inflamarea vezicii urinare. Această bacterie se descompune cu ușurință mai ales în lactoza care apare în intestinele organismelor cu sânge cald.

Când apar anumite dezechilibre la nivelul microflorei intestinale, acestă bacterie se poate înmulți extrem de repede, provocând astfel anumite tulpini toxicogene.

REMEDII infectii urinare. Pătrunjelul are efect diuretic

Una dintre cele mai bune plante care luptă împotriva infecțiilor organismului uman, pătrunjelul se bucură de un puternic efect diuretic și ajută la grăbirea procesului de vindecare. Poți să îl consumi în salate, în smoothie-uri sau sub formă de ceai sau tincturi.

În plus, dacă alegi să îl consumi timp de o săptămână la fiecare masă, te va ajuta să scapi de câteva kilograme bune. Secretul este să nu faci abuz de produse nesănătoase, să bei cel puțin 1,5 litri de apă și să faci un pic de mișcare.

REMEDII infectii urinare. Lămâia, sursă bună de vitamina C

Vitamina C este unul dintre cei mai importanți pioni ai sistemului imunitar. Când acesta este lezat, apar diferite probleme printre care și infecția urinară.

Citeste continuarea pe KFETELE.RO

 

 

Articole înrudite