-

Masca de păr cu gălbenuș de ou și ulei de măsline şi efectele sale uimitoare!

Părul trebuie îngrijit că o podoabă de preț, pentru că atunci când este sănătos și strălucitor ne face absolut irezistibile.

Nu este suficient să te speli pe cap și să foloseșți câteva produse cosmetice care promit efecte miraculoase, ci trebuie să faci un efort suplimentar și să îți hrănești părul cu câteva măști naturale care te pot face să arăți că o diva.

Astăzi vom vorbi despre masca de par cu ou și ulei de măsline, o combinație care te va face să uiți de toate variantele chimice de pe rafturile magazinelor de cosmetice!

Zi de zi facem tot ce putem pentru a arată că niște dive și nu ezităm să băgăm în priză placă de par sau ondulatorul. În timp însă, efectele acestor ritualuri de înfrumusețare încep să se vadă și părul devine din ce în ce mai fragil și mai ars. De aceea, pe lângă cosmeticele pe care le foloseșți în mod obișnuit, îți recomandăm să utilizezi săptămânal o masca de par cu ou și ulei de măsline.

Oul conține proteine, care fac părul foarte rezistent, ceea ce înseamnă că va cădea mai puțîn. Uleiul de măsline este plin de grăsimi benefice și îi oferă strălucire, acoperind fiecare fir și dându-i în același timp flexibilitate. Totodată, uleiul de măsline hrănește scalpul și îl hidratează, așa că te scapă de mătreață.

Afla cum se prepara masca minune AICI

Articole înrudite