-

Cum să cumperi cele mai ieftine bilete de avion

Biletul de avion reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte ale unei călătorii, la fel ca și găsirea destinației potrivite, a locului ideal pentru cazare sau a agenției de turism. La urma urmei, dacă biletul de avion este prea scump, probabil că nu vei mai pleca nicăieri.

Iată mai jos câteva sugestii care te vor ajuta să găsești cele mai ieftine bilete de avion:

Fii flexibil cu datele și orele de călătorie

Prețurile biletelor de avion variază foarte mult în funcție de ziua săptămânii, de perioada din an și de sărbătorile legale. De exemplu, august este o lună aglomerată pentru călătorii în Europa, toată lumea caută destinații montane în timpul iernii sau există un flux mai mare de călătorii când copiii se află în vacanță. Dacă vei zbura când toată lumea va face același lucru, atunci biletul va costa mai mult. Încearcă să fii flexibil cu datele tale. Alege un zbor în afara sezonului! Mai mult decât atât, este mai ieftin să zburați în mijlocul săptămânii decât într-un weekend, deoarece majoritatea oamenilor călătoresc în weekend, iar companiile aeriene cresc prețurile atunci.

 Fii flexibil în privința destinației

Dacă nu puteți fi flexibili în privința datelor de zbor, fiți flexibili cu privire la locul în care alegeți să călătoriți.

Pentru a căuta automat destinații ieftine puteți folosi Google Flights, un instrument de căutare a biletelor de avion foarte eficient. Dacă sunteți flexibil cu locul în care doriți să mergeți, utilizați acest motor de căutare pentru a afla unde sunt destinațiile cele mai ieftine, în doi pași simpli:

Pasul 1: Intră pe Google Flights și fă click pe hartă

Citeste continuarea pe ZANIA.RO

 


deschi

Articole înrudite