-

Zodiac CHINEZESC: Începe anul MISTREȚULUI de Pământ!

Iată zodiacul chinezesc pentru săptămâna 4-10 februarie 2019, prima săptămână din anul chinezesc guvernat de Mistrețul de Pământ. Anul Mistrețului va ține până pe data de 25 ianuarie 2020.

Atunci fi înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal.

Anul Mistretului de Pamant este un an bun pentru toti : un climat excelent pentru afaceri, iar tot ce tine de industrie va prospera.

Oamenii se vor simti mai liberi, mai usurati, iar atitudinea politicoasa a Mistretului va genera sentimentul bogatiei.

Dar, in ciuda acestor aspecte favorabile, va exista si o urma de ezitare, sovaiala, de indoiala in fortele proprii.

Acest an este unul dintre cei mai abundenti. La dolce vita este foarte mult dorita si traita de senzualul Mistret.

Motto-ul anului 2019 este “Traieste-ti viata din plin!”. Mistretul este harnic si darnic. Este foarte mandru de cavalerismul si extravaganta sa. 

Norocosul Mistret aduce cu el multumire si siguranta. Acesta este un an in care poti fi fericit fara sa ai nevoie de prea multe succese sau prea multi bani.

Nu vor exista multe dificultati pentru aceste impliniri, iar placidul Mistret va radia bunavointa. 

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient.

Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Iata proaspatul Zodiac Chinezesc 2019, ce aduce anul Mistretului de Pamant pentru toate zodiile.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

In aceasta saptamana, vor fi toate acele mici gesturi de bunatate si bunavointa pe care le faci spre altii care iti vor aduce diferenta in bine in viata ta.

Mai presus de toate, fii rabdator cu cei care isi impartasesc vaitarile lor cu tine. Arta si media merg foarte bine pentru Sobolani si vor vedea ca energii celeste inspirate circula pentru a le deschide mintile spre noi idei si moduri de a merge inainte.

Toti Sobolanii se vor bucura de romantism si prietenie in weekend.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Este timpul sa iti urmezi cu tenacitate propriile pasiuni si idei. Vor fi inca destul de multe munci de facut in aceasta saptamana, dar nu iti pierde din vedere propriile nevoi.

Bivolii ce incearca sa restimuleze o prietenie sau o poveste de dragoste trebuie sa tina cont si de timpul celeilalte persoane si sa evite sa impinga prea tare sau sa aiba mari pretentii si cerinte. In weekend, mintea iti va fi mai clara.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Ofera toata atentia ta detaliilor acasa si la munca in aceasta saptamana, indiferent cat de nerabdator te simti ca sa avansezi in ceea ce faci.

De asemenea, cineva apropiat va avea nevoie de o vorba buna sau chiar de un ajutor practic de termen scurt.

Dupa mijlocul saptamanii, familia va fi cea care iti va lua toata atentia. Orice organizezi, incearca sa fii concentrat si dedicat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Articole înrudite

 • Cum să dezvolți vocabularul copilului

  Primii ani de viață sunt foarte importanți pentru dezvoltarea copilului tău, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional.

 • Când și cum trebuie să consumi suplimentele alimentare

  Numărul celor care iau suplimente alimentare crește în fiecare an. Studiile au arată că folosirea vitaminei D a crescut de peste patru ori, iar numărul suplimentelor alimentare cu ulei de pește consumate a crescut de nouă ori.

 • Cum să scapi de mătreață cu ajutorul produselor naturale

  Mătreața poate fi combătută cu ușurință cu soluții naturale de acasă. Condiția se agravează, de obicei, în timpul căderii și iernii, datorită aerului uscat, în timp ce se îmbunătățește în timpul verii.

 • Top alimente care cresc puternic imunitatea la copii

  Un sistem imunitar puternic este foarte important pentru copii să rămână sănătoși, deoarece protejează corpul lor în curs de dezvoltare de boli. Atunci când copiii se îmbolnăvesc frecvent, dezvoltarea lor fizică și mentală poate suferi.

 • Când şi cum se dă Sfânta Împărtăşanie copiilor mici

  Împărtăşania la copii. Potrivit tradiţiilor, în Joia Mare cei care au postit pot primi Sfânta Împărtăşanie. Mulţi părinţi îşi duc în această zi copiii la Biserică pentru a primi Sfânta Împărtăşanie. Citeşte articolul:

  Iată câteva sfaturi duhovniceşti despre când şi cum se dă copiilor Sfânta Împărtăşanie.

  Copiii, după botez, pot fi împărtăşiţi cât mai des, se poate în fiecare duminică.

  Copiii până la 5 ani, se împărtăşesc o dată la o lună (la 30 zile). În timpul împărtăşirii copiilor până la 5 ani, preotul să fie atent la mişcările şi intenţiile lor, pentru că unii copii, de frica medicamentelor, se feresc de a primi Sfânta Împărtăşanie şi dau cu mâna lovind linguriţa sau Sfântul Potir.

  Unii copii, scot din gură Sfânta Împărtăşanie şi o aruncă.

  Împărtăşania la copii

  Ideal ar fi să ne împărtăşim la fiecare Liturghie, dar mai ales în Joia Mare, la Paşti şi la Cincizecime – când s-au instituit şi s-au constituit Euharistia şi Biserica.

  Mama care aduce pruncul în braţe la Sfânta Împărtăşanie, se recomandă să-l ţină culcat cu capul pe mâna dreaptă. Aceasta este poziţia cea mai bună pentru mâna dreaptă a preotului cu care duce linguriţa la gura copilului.

  Copiii care dorm în braţele mamelor şi sunt aduşi la Sfânta Împărtăşanie, mama trebuie să aibă grijă să trezească copilul înainte de a ajunge în faţa preotului.

  Nu este voie să fie împărtăşiţi copiii prin somn. Copiii sugari, după ce au fost împărtăşiţi, să aibă grijă mamele ca timp de o jumătate de oră să nu le pună biberonul în gură sau să sugă din pieptul mamei.

  Timpul acesta este necesar ca să înghită copilul toată Sfânta Împărtăşanie şi să lucreze, ca nu cumva să rămână pe pieptul mamei sau pe biberon Sfânta Împărtăşanie.

  Copiii între 5-7 ani, se împărtăşesc la 40 zile, fără spovedanie şi fără să mănânce ceva înainte de împărtăşanie. Copiii după 7 ani, ţin post ca şi părinţii şi se spovedesc, după care se împărtăşesc.

  Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

  Sursa foto: pixabay.com