-

Schimbări majore în viață pentru aceste zodii!

Ai supraviețuit cu bine primei luni din puternicul an 2019, an de transformări majore și de preambul pentru 2020! Acest lucru este în sine ceva important pentru că ianuarie nu a fost o lună comodă.

Atunci au avut loc multe evenimente astrale intense și provocatoare.

Fiecare dintre noi va avea parte de porția sa de întâmplări, deoarece va fi un an de neuitat.

Horoscopul pentru anul 2019 deja sugereaza ca acest an este setat sa fie un an de mari schimbari in toate aspectele vietii. Pentru unii vor fi schimbari mai intense decat pentru altii.

Toate sunt menite sa fie spre binele nostru insa nu toata lumea va putea sa vada asa intamplarile. iata este o calatorie, o evolutie, o experienta din care ne straduim sa facem tot ce putem mai bine fiecare. Iar astrele ne sustin, fie ca acceptam acest gand fie ca nu! 

Va fi zodia ta norocoasa in 2019? Vei avea parte de mari schimbari? Cum se prezinta situatia dupa ce a trecut prima luna?

Multe informatii valoroase despre 2019 poti afla si din zodiacul chinezesc al anului Mistretului de pamant ce a inceput pe 5 februarie!

Mi se va schimba viata in 2019 ? Iata intrebarea!

Astrele anunta pentru unele zodii schimbari mai mari decat pentru altele. Sunt cinci zodii pentru care lucrurile nu vor mai fi la fel niciodata iar 2019 va fi un an precum o calatorie in roller coaster!

Care sunt cele cinci zodii a caror viata se va schimba in 2019?

1. TAUR – zodia cea mai afectata de schimbare

Spune ADIO rutinelor tale plicticoase, Taur, pentru ca viata ta se va schimba si tu vei descoperi si scoate la iveala un nou aspect din tine in 2019.

Vei fi cu mult mai increzator si mai curajos, vei indrazni mai multe, in special cand vine vorba de iubire. In acest an, pasiunea si energia ta iti va insufleti viata obisnuita dar si pe a tuturor celor cu care interactionezi.

2019 este un an in care munca sustinuta si asidua specifica tie iti va aduce rezultate care efectiv iti vor schimba viata.

Depune maxim de efort in special intre lunile mai si septembrie si vei culege recompense de care vei fi mandru.

Exista si schimbari semnificative in zona financiara a vietii tale incepand cu aprilie si pana la final de iunie.

Relatiile iti vor functiona cel mai bine in compania persoanelor din Fecioara si Capricorn.

Cei nascuti intre 26-28 aprilie si 4-6 mai vor descoperi ca 2019 este un an foarte important pentru toate parteneriatele si afacerile lor.

Oportunitati personale pentru Taur:

Ca sa iti atingi cu succes obiectivele in acest an, cel mai bine este sa te orientezi sa muncesti in cooperare cu un grup solid de sustinere ; o faza de preparare va fi inainte de iunie de care vei beneficia daca iti vei dezvolta abilitatile pana atunci sau vei invata lucruri noi. In mai si iunie, se anunta o noua directie.

Munca solida pana in iunie iti va aduce beneficii pe toate planurile. 

2. LEU – Schimbari pozitive la orizont

Pentru tine, 2019 este un an de intelegere si realizare. Vei face, in sfarsit, pasii necesari pentru a-ti implini acele vise importante!

S-ar putea sa nu fie mereu o calatorie lina asa cum te-ai putea astepta, tu fiind o persoana careia ii iese aproape orice, si uneori pot fi situatii mai dificil de gestionat.

In tot cazul. Aceste schimbari vor fi numai un lucru bun si iti vor permite sa gasesti iubirea reala in toate formele de manifestare si de unde te astepti mai putin.

Primele luni sunt mult mai focusate pe prieteni si relatii, atat de iubire cat si financiare, si poti avea anumite surprize ce apar de la o persoana apropiata in primele trei luni ale anului.

De la final de iunie pana in octombrie vei traversa faza cea mai productiva pentru dezvoltare personala si vei avea mai multa energie si determinare ca oricand.

Planetele ce vor traversa semnele Rac si Fecioara vor avea o influenta foarte buna asupra ta in acest an.

Oportunitati personale pentru Leu:

Perioada ta de determinare maxima din an nu va incepe pana la final de iunie si va dura pana la inceput de octombrie.

Vei avea mai multa energie si entuziasm general pentru viata si iti poti seta orizontul ceva mai sus decat de obicei din pricina acestei energii si optimism.

Cei nascuti intre 11 si 17 august sunt intr-o faza majora de crestere in acest an iar la final de august toti Leii isi vor putea culege roade sau atinge un obiectiv.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Articole înrudite

 • Cum să dezvolți vocabularul copilului

  Primii ani de viață sunt foarte importanți pentru dezvoltarea copilului tău, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional.

 • Când și cum trebuie să consumi suplimentele alimentare

  Numărul celor care iau suplimente alimentare crește în fiecare an. Studiile au arată că folosirea vitaminei D a crescut de peste patru ori, iar numărul suplimentelor alimentare cu ulei de pește consumate a crescut de nouă ori.

 • Cum să scapi de mătreață cu ajutorul produselor naturale

  Mătreața poate fi combătută cu ușurință cu soluții naturale de acasă. Condiția se agravează, de obicei, în timpul căderii și iernii, datorită aerului uscat, în timp ce se îmbunătățește în timpul verii.

 • Top alimente care cresc puternic imunitatea la copii

  Un sistem imunitar puternic este foarte important pentru copii să rămână sănătoși, deoarece protejează corpul lor în curs de dezvoltare de boli. Atunci când copiii se îmbolnăvesc frecvent, dezvoltarea lor fizică și mentală poate suferi.

 • Când şi cum se dă Sfânta Împărtăşanie copiilor mici

  Împărtăşania la copii. Potrivit tradiţiilor, în Joia Mare cei care au postit pot primi Sfânta Împărtăşanie. Mulţi părinţi îşi duc în această zi copiii la Biserică pentru a primi Sfânta Împărtăşanie. Citeşte articolul:

  Iată câteva sfaturi duhovniceşti despre când şi cum se dă copiilor Sfânta Împărtăşanie.

  Copiii, după botez, pot fi împărtăşiţi cât mai des, se poate în fiecare duminică.

  Copiii până la 5 ani, se împărtăşesc o dată la o lună (la 30 zile). În timpul împărtăşirii copiilor până la 5 ani, preotul să fie atent la mişcările şi intenţiile lor, pentru că unii copii, de frica medicamentelor, se feresc de a primi Sfânta Împărtăşanie şi dau cu mâna lovind linguriţa sau Sfântul Potir.

  Unii copii, scot din gură Sfânta Împărtăşanie şi o aruncă.

  Împărtăşania la copii

  Ideal ar fi să ne împărtăşim la fiecare Liturghie, dar mai ales în Joia Mare, la Paşti şi la Cincizecime – când s-au instituit şi s-au constituit Euharistia şi Biserica.

  Mama care aduce pruncul în braţe la Sfânta Împărtăşanie, se recomandă să-l ţină culcat cu capul pe mâna dreaptă. Aceasta este poziţia cea mai bună pentru mâna dreaptă a preotului cu care duce linguriţa la gura copilului.

  Copiii care dorm în braţele mamelor şi sunt aduşi la Sfânta Împărtăşanie, mama trebuie să aibă grijă să trezească copilul înainte de a ajunge în faţa preotului.

  Nu este voie să fie împărtăşiţi copiii prin somn. Copiii sugari, după ce au fost împărtăşiţi, să aibă grijă mamele ca timp de o jumătate de oră să nu le pună biberonul în gură sau să sugă din pieptul mamei.

  Timpul acesta este necesar ca să înghită copilul toată Sfânta Împărtăşanie şi să lucreze, ca nu cumva să rămână pe pieptul mamei sau pe biberon Sfânta Împărtăşanie.

  Copiii între 5-7 ani, se împărtăşesc la 40 zile, fără spovedanie şi fără să mănânce ceva înainte de împărtăşanie. Copiii după 7 ani, ţin post ca şi părinţii şi se spovedesc, după care se împărtăşesc.

  Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

  Sursa foto: pixabay.com