-

Remedii naturale împotriva cearcănelor

Pe lângă faptul că sunt inestetice, cearcănele dau senzația de oboseală și îmbătrânire. Dacă și tu vrei să uiți de cearcăne și să-ți menții frumusețea ochilor, iată câteva remedii naturale care te ajută în acest sens.

Ulei de nucă de cocos

Beneficiile uleiului de nucă de cocos sunt nenumărate, el putând fi inclus chiar și în rutina de îngrijire a pielii. Uleiul de nucă de cocos este sursă de vitamina E și antioxidanți, substanțe care ajută la vindecarea și repararea celulelor pielii deteriorate. Mai mult, uleiul de nucă de cocos are proprietăți antiinflamatorii, care ajută la reducerea umflăturilor de sub ochi.

Ce trebuie să faci?

Aplică un strat subțire de ulei de nucă de cocos extravirgin pe zona de sub ochi, masând ușor piele. Lasă-l să acționeze peste noapte. Spală-te pe față a doua zi, cu apă călduță.

Castravete verde

Castravetele este cunoscut pentru beneficiile pe care le are asupra pielii; este sursă importantă de apă, vitamine și minerale, are proprietăți antiinflamatorii.

Ce trebuie să faci?

Taie două felii de castravete verde, înmoaie-le în suc de lămâie și apoi pune-le pe o farfurie și lasă-le în frigider pentru 3-5 minute. Pune pe fiecare ochi câte o felie de castravete, lăsându-le să acționeze aproximativ 15 minute.

*Ai grijă să nu-și curgă suc de lămâie în ochi.

Citeste continuarea AICI

Sursa foto: Pixabay

Articole înrudite