-

Copacul banilor 2019. Ce să ții în casă și unde să îl pui

Copacul banilor 2019. În filosofia asiatică, plantele cu ramuri și care înfloresc semnifică dezvoltarea materială și spirituală. Succesul este atras de prospețimea aerului cu iz de iarbă. Mai mult:

Senzația îți poate schimbă dispoziția și te poate face mai receptiv la oportunități.

La data de 5 februarie am intrat in Noul an Chinezesc, iar aranjamentele Feng Shui s-au schimbat. Afla mai multe despre stelele zburatoare aici.

Specialistii Feng Shui recomanda sa amplasezi o astfel de planta a banilor in coltul din stanga al casei, pentru sporirea norocului.

Copacul banilor 2019. Unde sa-l amplasezi

In timpul Anului Mistretuui de Pamant, Copacul banilor trebuie amplasat intr-un loc luminos, dar nu in lumina directa a soarelui. In spatiile din penumbra, este indicat sa rotesti vasul cu floarea, astfel incat ea sa creasca uniform.

Din primavara, pana in octombrie, este obligatoriu sa adaugi fertilizator special, pe frunze. Bine ingrijita, planta se va dezvolta intr-un ritm alert.

La usa

La usa de la intrare este recomandat sa pui o floare frumoasa, ca de exemplu o lalea, o gladiola sau nuc de Malabar pentru a proteja casa de spiritele rele si pentru a aduce binecuvantarea. Pentru noroc la bani, opteaza pentru copacul banilor.

Coltul copacului banilor

In general, toate plantele si florile pot fi plasate in sufragerie, insa este recomandat sa le aranjezi in functie de marimea lor. Nu plasa o planta inalta, care atinge tavanul, in coltul camerei, intrucat se va crea senzatia de presiune.

De exemplu, iedera diavolului sau iedera de interior sunt excelente pentru a sta pe masa din sufragerie. In timp ce nucul de Malabar, castanul de Malabar (copacul banilor), bambusul sau crassula pot fi plasate in coltul camerei.

Ce planta poate fi copacul banilor 2019

Desi orice planta sau arbore de interior poate fi considerat amuleta, exista plante care au puterea de a atrage banii.

Iata cateva dintre ele.

Bambusul

In traditia Asiatica, bambusul este un cadou excelent care aduce norocul. Bambusul nu are nevoie de o ingrijire speciala si poate fi udat doar o data pe saptamana. Bambusul are nevoie de multa lumina, insa nu trebuie amplasat direct in soare, deoarece i se pot arde frunzele.

O data pe luna, este recomandat sa scoti planta din bol, sa o speli sub jet de apa, sa igienizezi bolul si sa indepartezi bacteriile si fungii. In general, planta nu are nevoie de fertilizare, insa poti picura cativa stropi in bol, la fiecare trei luni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Sursa foto: pixabay.com

Articole înrudite