-

Remedii naturale ANTIRID făcute în casă

Cu timpul, pielea îşi pierde elasticitatea, iar liniile fine încep să apară. Ridurile superficiale sau profunde devin problema oricărei femei, în special după vîrsta de 25 de ani.

La început se disting sub forma unor linii fine ca mai târziu, dacă nu ne îngrijim corect tenul, se pot transforma în riduri profunde. Trebuie ştiut că liniile fine sunt acele riduri de expresie care nu au nicio legătură cu vârsta (apar chiar şi la adolescente) şi ţin de structura feţei şi de mimica acesteia.

Desigur că apariţia ridurilor poate fi favorizată şi de anumite obiceiuri nesănătoase cum ar fi: consumul excesiv de cafea, tutun, alcool, precum şi nerespectarea orelor de somn în timpul nopţii, la care se adaugă şi expunerea la soare sau slăbirea într-un timp scurt.

Pe lângă tratamentele cosmetice consacrate şi din care probabil ai testat destule până acum, îţi oferim câteva măşti, tratamente din ingrediente naturale pe care le poţi face singură acasă.

♥ Pentru tratamentul antirid cu miere, iaurt şi fructe ai nevoie de:

– 1 lingură de miere

– 2 linguri de iaurt

– 2 linguri suc de portocală proaspăt

– ¼ banană

Amestecă banana mărunţită cu iaurtul până obţii o textură cremoasă. Adaugă sucul de portocală şi mierea şi amestecă în continuare. Aplică crema pe zonele cu riduri şi lasă să acţioneze 20 de minute. Clăteşte cu apă caldă.

Citeste continuarea AICI

Sursa foto: Pixabay

Articole înrudite

 • 5 ponturi să-ţi faci o zi bună din fiecare zi

  Te-ai trezit vreodată pe partea greșită a patului, cu sentimentul acela că vei avea una dintre cele mai proaste zile?

 • Planta-minune pentru femei

  Dacă nu ați auzit de crețișoară, vă spunem înainte de toate că este supranumită planta-minune pentru femei.

 • Proprietăţile nebănuite ale DAFINULUI

  Frunzele de dafin dau savoare multor preparate, însă beneficiile acestei plante sunt mult mai mari. Inclusă în diverse remedii, planta ne fereşte de infecţii, ţine diabetul sub control şi menţine sănătatea inimii.

 • GINSENGUL, remediu pentru sănătate

  Ginsengul este denumit de botaniști Panax, care în limba greacă înseamnă “vindecă totul”. Ginsengul este o plantă perenă, cu radăcină cărnoasă, suculentă și aromată, din care se obține un ceai ce are cu efecte benefice, cu nenumarate proprietăți vindecătoare.

 • Cum păstrăm vitaminele alimentelor

  Te-ai întrebat vreodată ce trucuri poți aplica pentru ca alimentele să-și păstreze conținutul de vitamine atât de important pentru fiecare organism?