-

Cel mai EFICIENT remediu pentru insomnie

Persoanele cu insomnie pot avea o energie scăzută, dificultăți de concentrare, tulburări de dispoziție, iar performanța poate fi diminuată. Insomnia poate fi caracterizată în funcție de durata acestuia. Detalii pe larg:

Insomnia acută este de scurtă durată și de multe ori este cauzată de anumite circumstanțe din viața noastră (de exemplu, atunci când te afli înaintea unui examen sau după ce ai primit o veste rea).

Mulți oameni au experimentat acest tip de perturbare a somnului, problemă care de obicei se rezolvă fără nici un tratament.

Insomnia cronică este deficiența de somn, care are loc cel puțin în trei nopți pe săptămână și durează cel puțin trei luni.

Tulburările de insomnie cronică pot avea mai multe cauze. Schimbările de mediu, obiceiurile nesănătoase de somn, munca în schimburi, tulburări clinice, precum și anumite medicamente. (PM)

Calitatea somnului are un impact major asupra stării de sănătate.

Dacă dormim bine, funcționăm mai bine, suntem mai activi și mai bine dispuși. Pe de altă parte, specialiștii atrag atenția asupra faptului că privarea de somn afectează capacitățile de reacție, gândire, învățare și comunicare și în timp, poate duce la diverse afecțiuni serioase.

Pentru a combate insomniile, HealthyFoodHouse.com recomandă un remediu natural și delicios.

Consumând această băutură cu o ora înainte de a merge la culcare, probleme de acest tip vor dispărea.

Băutura din banană și scorțișoară

Ingrediente:
•1 banană
•½ linguriță de scorțișoară
•1 litru de apă

Citeste continuarea AICI

Sursa foto: pixabay.com

Articole înrudite