-

Dramele cumplite din viața Mariei Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de muzică populară din țara noastră.

De o frumusețe rară, cu o voce deosebită, un trup de invidiat și un zâmbet care te molipsește, Maria Dragomiroiu a reușit să cucerească inimile tuturor, însă puțini cunosc dramele prin care a trecut artista de-a lungul vieții.

Maria Dragomiroiu a dezvăluit detalii din viața sa într-o carte autobiografică intitulată „Maria Dragomiroiu, cântecul şi dragostea” și nu puține sunt pasajele care stârnesc lacrimi și emoții puternice cititorilor. În plus, interpreta de muzică populară nu s-a dat niciodată înapoi când a fost vorba să facă mărturisiri din viața sa privată: “Cred că sunt printre puținele persoane care nu tânjesc după copilărie și nu-și mai doresc să fie copil.

Copilaria mea a fost una grea pentru că am avut un tată destul de dur, poate prea dur pentru niște copii care nu înțelegeau despre ce e vorba și carora tot timpul le era frică. Am fost și foarte săraci și nu aveam cu ce să ne îmbrăcăm bine, să ne încălțăm bine… Și la țară trebuia să mergi cu vitele și dacă erai desculț era foarte greu. Mi-aduc aminte cum fugeam foarte repede ca să nu aibă timp vârful pailor să intre în talpă. Asta nu uiți niciodată” – a declarat despre copilăria sa Maria Dragomiroiu într-un interviu acordat în trecut pentru postul Acasă TV.

Artista și-a pierdut mama foarte devreme, ca urmare a unui incident petrecut în curtea propriei case când taurul familiei a împuns-o. Din acel moment au urmat 10 ani de chin, iar la vârsta de 42 de ani, mama Mariei avea să moară răpusă de mai multe boli cauzate, printre altele, de malpraxis.

Citeste continuarea AICI

 

Articole înrudite