-

Pui teriyaki cu legume, reţeta scăzută în calorii

Pui teriyaki cu legume a devenit mâncarea preferată a multora dintre noi în ultima vreme. Pe lângă faptul că este o reţetă uşoară şi gata în mai puţin de jumătate de oră, este şi un preparat extrem de versatil şi delicios.

Pui teriyaki cu legume

Ingrediente pentru 4-6 porţii:

900g de piept de pui, tăiat bucăţele;
450g broccoli proaspăt;
2 căţei de usturoi;
4-5 morcovi feliaţi;
boabe de piper (opţional);
2 linguriţe de ulei de măsline;

Pui teriyaki cu legume

Ingrediente pentru sos teriyaki:

2 linguriţe de ghimbir;
80ml sos de soia, fără gluten;
80ml apă rece;
3-4 linguriţe de pudră de amidon de porumb;

4 linguriţe de miere.

Afla cum se prepara AICI

Articole înrudite