-

Ce afecțiuni poți depista privindu-te în oglindă

Ați putea fi tentați să învinovățiți îmbătrânirea și stresul pentru liniile faciale, unghiile inestetice sau pierderea părului atunci când, de fapt, aceste deficiențe pot semnala probleme de sănătate. Detalii pe larg:

Fața poate dezvălui multe despre stilul de viață, de la digestie la nivelurile scăzute de fier, potrivit experților în sănătate și frumusețe.

Aveți cercuri întunecate sub ochi? Suferiți de acnee sau de păr în plus pe față? Poate că acestea nu sunt doar probleme estetice.

Uită-te în oglindă și vei putea să citești starea de sănătate a corpului tău.

După cum spune medicina veche chineză, fața noastră conține toate informațiile importante care ne spun cum funcționează organele noastre interne.

Acum, medicina a făcut un pas înainte și utilizează toate semnele faței pentru a diagnostica o anumită boală. De exemplu, o piele uscată poate fi un semn comun de avertizare a deshidratării.

Aceasta poate indica, de asemenea, o problemă mai gravă care afectează funcția glandei sudoripare, cum ar fi hipotiroidismul. (PM)

Semnele de pe fața ta pot dezvălui posibile boli! Ce afecțiuni poți depista privindu-te în oglindă

Iata cateva indicii cu privire la starea ta de sanatate reflectata de chip, pe care le-au observat cercetatorii de la Scoala de Medicina Yale, din Statele Unite.

Riduri adanci – oase slabe

Explicatie: oasele si pielea au in compozitie colagen. Cum lipsa de colagen contrituie la aparitia ridurilor, trebuie sa va ganditi sa va duceti la un control daca observati niste raduri adanci pe fata.

Pleoape cazute – paralizie faciala

Explicatie: Paralizia faciala face dificila deschiderea ochilor si poate duce si la „caderea” gurii. Paralizia fetei provoaca inflamarea unui nerv care afecteaza transmiterea mesajelor de la creier catre muschii fetei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Sursa foto: pixabay.com

Articole înrudite