-

Cele mai puternice antibiotice naturale

Odată cu avansarea medicinei și a medicamentelor farmaceutice, este ușor să uităm cât de eficiente pot fi remediile vechi și antibioticele naturale. Produsele farmaceutice pot oferi o soluție pe termen scurt.

 Ne recăpătăm mai rapid sănătatea, dar, acestea au și consecințe negative.

Antibioticele farmaceutice sunt eficiente pentru înlăturarea bacteriilor dăunătoare care intră în corp. De asemenea, ele distrug și bacteriile bune, care vă păstrează sistemul imunitar sănătos.

Antibioticele forțează ficatul să lucreze mai mult pentru a detoxifica medicamentele farmaceutice și poate provoca stres oxidativ, ceea ce duce la deteriorarea permanentă a celulelor.

Din acest motiv, este important să se ia în considerare utilizarea alternativelor naturale în locul - sau alături de - antibiotice.

Nu numai că medicamentele pe bază de plante pot ajuta la atenuarea simptomelor de sănătate, multe antibiotice naturale susțin sănătatea sistemului imunitar, a ficatului și a intestinelor.

Acest lucru este important pentru sprijinirea procesului de vindecare natural al corpului dumneavoastră și pentru a vă preveni să vă îmbolnăviți în viitor. (PM)

Prima linie defensiva impotriva virusilor si infectiilor este sistemul imunitar, asa ca este o idee buna sa inveti cum sa-l ajuti in mod natural.

Combinarea a 7 ingrediente antibacterien si antivirale intr-un „Master Tonic” dateaza inca din Evul Mediu. Este un super antibiotic natural care distruge toate bacteriile.

De asemenea, este si un antiviral si antifugic puternic care poate creste circulatia limfei si a sangelui in corp. Este cunoscut si ca un remediu eficient in tratarea racelii si gripei dar si a Candida.

1. Otet din cidru de mere

Otetul din cidru de mere contine cantitati ridicate de acid acetic si acid malic precum si minerale si aminoacizi. Unele din ingredientele active ale acestui otet sunt fibre solubile in forma pectinei, vitaminei A, vitaminei B6, vitaminei C, vitaminei E, tiaminei, licopenului, niacininei, acidului pantotenic, riboflavinei si beta carotenului.

De asemenea, contine minerale precum sodiu, fosfor, potasiu, calciu, fier si magneziu. Toate aceste substante puternice fac din otetul din cidru de mere un tonic puternic antiviral, antibactrerial si antifungic.

2. Usturoi

Usturoiul este folosit de mii de ani in tratarea unui numar semnificativ de afectiuni. Usturoiul produce alicina, substanta care ii ofera mirosul specific si il transforma intr-un aliment antibacterian si antiviral.

Un studiu realizat pe 146 de adulti a aratat ca persoanele care au consumat doze ridicate de alicina timp de 12 saptamani au redus cu 64% riscul de a raci, iar in cazul in care s-au imbolnavit simptomele s-au redus cu pana la 70%.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Sursa foto: pixabay.com

Articole înrudite