-

Cele mai romantice destinaţii din lume

Departe de a fi o surpriză pentru mulți, Parisul este și anul acesta cea mai romantică destinație din lume.

Capitala franceză este în topul preferințelor după realizarea unui sondaj la care au participat 2.000 de experți din domeniul turismului. Pe locul 2 în top este insula grecească Santorini, în timp ce Veneția este a treia alegere.

Capitala franceză a fost vizitată anul trecut de un număr de turiști aproape egal cu populația României, adică în jur de 22 de milioane de persoane. Astfel, Orașul Luminilor devine a treia cea mai vizitată destinație din lume.Totul în contextul în care capitala Franţei e recunoscută pentru obiectivele sale impresionante, fie că vorbim de Turnul Eiffel, muzeul Luvru sau catedrala Notre Dame.

Nu doar obiectivele turistice au contat, însă, în alcătuirea topului. Clima, restaurantele şi peisajele sunt alte criterii, iar din acest punct de vedere, insula grecească Santorini ocupă un lăudabil loc doi.

Renumită pentru plajele sale superbe, Santorini este preferată în egală măsură şi pentru clădirile cu acoperişuri albastre şi celebrele apusuri. Motive suficiente pentru a fi desemnată destinaţia ideală pentru luna de de miere.

Citeste continuarea AICI

Foto: Pixabay

Articole înrudite