-

5 ponturi să-ţi faci o zi bună din fiecare zi

Te-ai trezit vreodată pe partea greșită a patului, cu sentimentul acela că vei avea una dintre cele mai proaste zile?

Ei bine, dacă răspunsul tău este ca și al meu, adică un mare DA, înseamnă că ai nimerit unde trebuie. Pentru că am să-ți împărtășesc din trucurile mele pentru a face din fiecare zi, una în care să mă simt frumoasă, puternică și încrezătoare.

Este vorba numai de atitudine, adică o atitudine pozitivă. Nu ești singura care ai astfel de dimineți. Ba din contră, multe dintre noi se trezesc cu acel sentiment că urmează una din acele zile când ar fi mai bine să nu ieși din casă. Din proprie inițiativă, îți spun că este vorba de conștientizare și de a face ceva în legătură cu asta.

Primul lucru dimineața, fă puțin sport

Știu că mulțime de persoane cărora nu le place să facă sport, mai ales dimineața. Dar adevărul este că e cel mai bun lucru pe care-l poți face dimineața pentru starea ta de spirit. Să vă explic. Când te antremezi în activități fizice, organismul eliberează endorfine. Acestea sunt responsabile de reducerea nivelului de stres și te fac să te simți bine. Nu sunt niște motive suficiente pentru a te trezi un pic mai devreme dimineața decât de obicei și să-ți pui corpul în mișcare?

Mănâncă bine Imediat după ce faci sport,este important să mănânci bine. Cercetările au arătat că dacă ai o dietă sănătoasă, aceasta poate influența chimia creierului, ceea ce înseamnă că acea mâncare chiar te poate face fericită. Așa că asigură-te că ai un mic dejun cu proteine, carbohidrați buni și grăsimi.

Îmbracă-te cuceritor

Ai auzit vreodată de vorba„când te simți bine pe-afară, te simți bine și pe interior?“. Ei bine, așa este. Ar fi bine să nu iei în râs această vorbă. Este important să porți haine care te fac să te simți încrezătoare, atractivă și confortabil.

Citeste continuarea AICI

Foto: Pixabay

Articole înrudite